Dynamo Metal Fest Bandbattle 2015

za 30-mei-2015
Geweest
za 30-mei-2015

Dynamo Metal Fest Bandbattle 2015

w/ As we Speak + Sativa + Variscythe + Baxter’s O Nine + Facelifter

Op zaterdag 30 mei is het tijd voor de Dynamo Metal Fest Bandbattle!

za 30-mei-2015

Stroming Dynamo Heavy
Locatie (intern) Dynamo

Programma

Programma

Dynamo Metalfest heeft talentontwikkeling hoog in het vaandel staan. Niet voor niets dat ruim 150 vrijwilligers ingezet zijn om het festival te draaien, maar ook de kans krijgen om te leren. Ook op het podium tijdens Dynamo Metalfest (18 juli) maar ook tijdens de DMF preparty op 17 juli in de Effenaar zullen er twee jonge Metalbands zich gaan bewijzen.

Uit ruim 100 bands zijn er 5 veelbelovende bands uitgekozen (België + Nederland) die vanavond gaan strijden voor een podiumplek op DMF of de DMF preparty.

De bands die de DMF-crew geselecteerd heeft zijn bands die de organisatie van Dynamo Metalfest zeker in de gaten gaan houden, bands die een kans gaan maken om over een aantal jaar op de grote podia van NL en daarbuiten zouden kunnen gaan spelen.

Line Up

Info

Zowel het aanwezige publiek als een vakjury zullen beslissen wie de winnaar wordt. De aanwezige stemmers maken ook nog eens kans op 2 tickets voor Dynamo Metalfest! Dus zorg dat je er bij bent als je een van bovenstaande bands cool vindt, dan wel dat je echt een ruige pot Metal wilt zien en horen. De entree is gratis!

Download eventposter

Georganiseerd door