Dynamo Metalfest Bandbattle 2018

vr 06-apr-2018
Geweest
vr 06-apr-2018

Dynamo Metalfest Bandbattle 2018

vr 06-apr-2018

Stroming Dynamo Heavy
Locatie (intern) Dynamo
Doors19:30 Show19:50

programma

Dynamo Band Battle 2018

Dynamo Metal Fest heeft talentontwikkeling hoog in het vaandel staan. Niet voor niets dat er vele vrijwilligers voor en achter en op het podium ingezet worden om het festival te draaien en daarbij ook de kans krijgen om te leren en te groeien.

Maar liefst 94 bands hadden zich dit jaar ingeschreven voor de Dynamo Metal Fest Bandbattle. Uit deze band zijn er niet 4 maar 5 bands uitgekozen die in ons clubhuis Dynamo zullen gaan battlen om de inmiddels fameuze openingspot op #DMF18. Wie wil er nu niet op de poster staan met Ghost, Overkill, Iron Reagan of Ministry?! Welke band komt in het rijtje Facelifter, Extremities en White Boy Wasted te staan… nou dat bepalen het aanwezig publiek, en de jury bestaande uit programmeurs van Dynamo Metal Fest en de mannen achter www.eindhovenrockcity.nl

Op het programma (de volgorde wordt bepaalde door loting op de dag zelf) in totaal 5 bands, die behoorlijk uiteen lopen qua genre en stijlen, dus een interessante avond gaat het zeker worden. Kom de opener van DMF18 alvast bekijken tijdens de Bandbattle, je mag mee stemmen, dus reden genoeg om te komen kijken.

De bands:
Inferum (Mechanical Death Metal uit Eindhoven)
Temple Renegade (Heavy Rock uit Den Haag)
Morvigor (Blackend Deathmetal uit Alkmaar)
Super Star Gods (Death Shock Glam Rock uit Groningen)
Elephant (Rock uit Belgie)

www.facebook.com/InferumBand (NL)
www.facebook.com/Morvigor/ (NL)
www.facebook.com/ElephantRock/ (B)
www.facebook.com/templereneg/ (NL)
www.facebook.com/superstargods/ (NL)

Download eventposter

Georganiseerd door