Dog Eat Dog

wo 15-nov-2023
Geweest
wo 15-nov-2023

Dog Eat Dog

support: Grove Street + Kings Never Die

Op woensdag 15 november komt Dog Eat Dog samen met special guests Grove Street en Kings Never Die naar Dynamo!

wo 15-nov-2023

Stroming Dynamo Heavy
Locatie (intern) Mainstage
Doors19:00 Show19:30 Curfew23:00

Headliner

Dog Eat Dog

Dog Eat Dog is een van de meest legendarische bands die hardcore punk combineerd met hiphop. Hits als No Fronts en Who’s the King zijn dan ook zeker publieksfavorieten en beide te vinden op het debuut-album “All Boro Kings” uit 1994. Een jaar later veroorzaakte de band een mini aardbeving, doordat de fans zó hard aan het springen waren tijdens de show op Dynamo Open Air. De band keert dit jaar terug met een nieuw album op zak voor de eerste keer in 17 jaar; “Free Radicals”, komt op 20 oktober uit via MetavIIIe Records.

Support

Groove Street

Britse band Grove Street heeft in de afgelopen jaren een reputatie gecreeërd als act dat je zeker live moet zien door hun tours met Agnostic Front en Sick of It All. Hun combinatie van hardcore en thrash geeft een flinke knipoog naar muziek uit de late 80’s en 90’s. Dit jaar tekende de band met label UNFD en kondigde de band aan dat het debuut album in de maak is.

Kings Never Die

De muzikale mix van Kings Never Die bestaat uit hardcore, punk en metal met sing-along vocal en wordt gecombineerd met positieve en bloed serieuze teksten. Net voor de pandemie bracht de band de EP “Raise a Glass” uit, maar verdere plannen moesten helaas uitgesteld worden. Drie jaar later volgde dan toch nieuwe muziek in de vorm van EP “Good Times and The Bad”. De band bestaat uit (ex)leden van Dog Eat Dog, Biohazard en Wisdom in Chains en bracht afgelopen mei het lang verwachte debuut album “All The Rats” uit.

Download eventposter

Georganiseerd door