Downset

vr 07-jun-2024
Geweest
vr 07-jun-2024

Downset

support: Agitator

Op vrijdag 7 juni komt Amerikaanse rap metal band Downset naar Dynamo! Het support wordt verzorgd door Agitator.

vr 07-jun-2024

Stroming Dynamo Heavy
Locatie (intern) Basement
Doors19:30 Show20:15 Curfew23:00
€21,50 €22,-

Headliner

Downset

Man, die jaren ’90 waren toch vette jaren in de wereldwijde hardcore punkscene. Zowel in de Eurocore gebeurde het en aan de overkant van de plas gebeurde het al eerder, maar zo veel vetter in de jaren ’90.

Uit Los Angeles kwam een ander geluid, oldschool hardcore in combinatie met rap, funk, punk en metal. Downset bracht zijn legendarische debut plaat uit in 1994 en de wereld lag aan hun voeten. De maatschappelijk kritische band kan je niet vergelijken met Rage Against The Machine, want Downset zit qua geluid toch meer in de hardcore hoek. De band tourde met Pantera, Slayer, Linkin Park, de Peppers, Korn en Metallica en mogen gerust gezien worden als een van de grondleggers van nu metal en of rap metal, maar dan vet hé!

Joe Hyde van Illmatic zal tijdens deze show de zang voor zich nemen. Als je op zoek bent naar een ouderwets avondje kwaad worden op alle misstanden in de maatschappij, dan weet je waar je moet zijn!

Support

Agitator

Info

Tickets zijn direct verkrijgbaar voor € 21,50 in de voorverkoop inclusief servicekosten. Indien er nog tickets beschikbaar zijn aan de deur kosten deze € 22,00.

Download eventposter

Georganiseerd door