Doyle (with Doyle from The Misfits)

di 07-feb-2017
Geweest
di 07-feb-2017

Doyle (with Doyle from The Misfits)

support: Heretic

In 2017 bestaan de Misfits 40 jaar, reden voor een feestje! De Misfits spelen weer in originele bezetting, dus met Doyle, Danzig en Jerry Only. Helaas nog geen shows in Europa dus we zullen het voorlopig moeten doen met een show van Doyle in de kelder van Dynamo. Is dit erg, NEE, wat Doyle live staat garant voor een duchtige pot Metal, aangevuld met een stevige bloemlezing aan Misfits nummers.

di 07-feb-2017

Stroming Dynamo Heavy
Locatie (intern) Basement
Doors19:30 Show19:50 Curfew23:00

Headliner

Doyle

Doyle is het morbide bandje van Doyle Wolfgang Von Frankenstein (Gitarist van MISFITS), Alex Story en Brandon Pertzborn (BLACK FLAG). De band combineert Horror en een goeie pot Metal, dit keer dus geen Horrorpunk! In 2013 bracht de band het Album “Abominator” uit en dat gaf flink wat goede recensies en shows.
www.facebook.com/officialdoyle

support

heretic

Heretic bestaat 20 jaar, het Nederlandsche bastaard zoontje van bands als Motorhead, Misfits, Celtic Frost en Venom, heeft dit jaar ‘Underdogs of the Underworld’ uitgebracht, de 5e full length die klinkt als een klok! Thomas Goat, Tony Hellfire en Tom Auf Der Axe zullen de boel wakker gaan schudden, wedden dat dat dit een show en voor je nieuwe jaarlijst gaat worden!
www.facebook.com/HereticManiacs

Download eventposter

Georganiseerd door