Dying Fetus

za 15-nov-2014
Geweest
za 15-nov-2014

Dying Fetus

support: The Goat + Malevolence + Fallujah

Dying Fetus (US) startte in 1991, en hadden 1 missie, Death Metal op een hoger plan tillen. Dat de band dit deed met dikke Blast beats, complexe riffs en knallende breakdowns is inmiddels bekend.

za 15-nov-2014

Stroming Dynamo Heavy
Locatie (intern) Mainstage

Headliner

Dying Fetus

Dying Fetus (US) startte in 1991, en hadden 1 missie, Death Metal op een hoger plan tillen. Dat de band dit deed met dikke Blast beats, complexe riffs en knallende breakdowns is inmiddels bekend. In 2013 was Dying Fetus nog de smaakmaker tijdens Distortionfest (Klokgebouw). De band komt terug naar Eindhoven en dat zal 040 nog wel een tijdje blijven voelen!

Support

Goatwhore

Goatwhore (US) zit in de Blackend Death hoek. Met “A Hunting Curse” en de laatste plaat “Blood For The Master” blast de band zich gestaag richting de ere divisie van de Deathmetal scene.

Malevolence

Malevolence (UK) klimt gestaag uit de underground scene. Het crossover geluid van de band zal voor veel mensen lekker in het gehoor liggen. Denk aan een kruising met Hatebreed en The Acacia Strain.

Fallujah

Fallujah (US) combineerd melodie en atmosferische Deathmetal. De band uit de Bay Area heeft inmiddels wat platen uitgebracht en hoopt met de “Nomadic EP” wat potjes te breken.

Download eventposter

Georganiseerd door