Dynamo Metal Fest Bandbattle 2016 + MaYaN

za 09-apr-2016
Geweest
za 09-apr-2016

Dynamo Metal Fest Bandbattle 2016 + MaYaN

w/ Dark Sun Rising + Extremities + Strain + Tribal Spirits

Vanavond in Dynamo de officiële DMF’16 Bandbattle en als slagroom op ’t pilske een concert van MaYaN!

za 09-apr-2016

Stroming Dynamo Heavy
Locatie (intern) Mainstage

Dynamo Metal Fest Bandbattle 2016

Dynamo Metalfest heeft talentontwikkeling hoog in het vaandel staan. Niet voor niets dat ruim 150 vrijwilligers ingezet zijn om het festival te draaien, maar ook de kans krijgen om te leren. Zowel voor, achter en op het podium zijn veel jonge Metalheads bezig om hun talenten in te zetten om DMF16 tot een succes te maken.

Ook dit jaar zal er tijdens Dynamo Metalfest een jonge Metalband gaan openen. Uit ruim 70 bands zijn de volgende bands geselecteerd om te strijden om die openingplek op het DMF podium:

-Dark Sun Rising

-Extremities

-Strain

-Tribal Spirits

Support

MaYaN

Als afsluiter voor de DMF Bandbattle, zal MAYAN op het podium staan:

Voor de gene die onder een grote steen leven, MAYAN zit in de Symponic Deathmetal hoek, en mag mag best gezien als the next big thing aan de stevige Female Metal Front. Met oa Mark Jansen (ex After Forever/Epica) , Rob van Der Loo (Epica), Jack Driessen (ex After Forever) in één band kan het niet anders dan dat de band flinke stappen maakt. De stappenteller bracht MaYan op ProgPower (usa), Graspop, Heaven & Hell (mex), Zwarte Cross en langs het Europese zalencircuit en dus nu in Dynamo,

Het toffe is, je kunt deze band kunt gaan checken zonder dat je een ticket moet kopen! waarom? Om dat het kan!!! Direct na de MaYan show zal de winnaar van de DMF bandbattle bekent worden gemaakt.

Dark Sun Rising

Extremities

Strain

Tribal Spirits

Download eventposter

Georganiseerd door