Dynamo Metal Fest: Bandbattle 2017

vr 17-mrt-2017
Geweest
vr 17-mrt-2017

Dynamo Metal Fest: Bandbattle 2017

w/ Ravin Called Sin + Illusionless + White Boy Wasted + Stat!c

Van de 86 aangemelde bands zijn de 4 bands die gaan strijden om de openings spot voor DMF17 bekend.

vr 17-mrt-2017

Stroming Dynamo Heavy
Locatie (intern) Mainstage
Doors19:30 Show19:50 Curfew23:00

Programma

De bands die tijdens de de Dynamo Bandbattle gaan strijden zijn:

White Boys Wasted
Uit Eindhoven Rockcity komen de mannen van WBW, een pittig rock n roll band met flink wat punk en oldschool hardrock invloeden. Fans van Peter Pan Speedrock weten dat ze op tijd moeten zijn, want White Boys Waste weet ongetwijfeld het bij PPRS goed te doen! Momenteel speelt de bands zich warm voor hun eerste full length.
www.facebook.com/whiteboywastedofficial

Stat!c
Heavy alternative rock, met hier en daar een uit de hand gelopen Synthesizer. Fans van Bring Me The Horizon, Alter Bridge en vooruit Linkin Park zullen dit zeker trekken. De band leden uit oa Destiny Potato (Ser), Awakening Sun (LT), Extremities en Sinbreed (D), maken zich op voor ook hun eerste EP.

Raven Called Sin
Uit Zoetermeer komt het Nederlandse Djent monster Raven Called Sin. Met voorbeelden Periphery, Monuments en Architects proggt deze band er flink op. De mannen spelen al regelmatig en proberen tijdens de DMF bandbattle de stap naar een grotere bekendheid te maken! Gas d’r op!
www.facebook.com/ravencalledsin

Illusionless
Progressive Death band met al een redelijke staat van dienst. De winnaar van de Dutch Metal Battle (2014) speelde al eerder als support van Obituary, Fleshgod Apocalypse, At The Gates, Morbid Angel en Tryptikon. De recensies van hun debut EP logen niet, “Rulers of the Sane” knalt er flink op, precies zoals wij het graag zien op Dynamo Metal Fest 2017.
www.facebook.com/Illusionless

De volgorde van de bands wordt geloot op de avond zelf, dus zorg dat je niet later dan 19:50u, in de zaal te vinden bent, want het publiek krijgt zeker een stem in het kiezen van de DMF17 opener!

Download eventposter

Georganiseerd door