Dynamo Metal Fest Pre-Party 2016

vr 15-jul-2016
Geweest
vr 15-jul-2016

Dynamo Metal Fest Pre-Party 2016

w/ Facelifter + Suicidal Angels + White Boy Wasted + Skeletal Remains + Inferum

Geen Dynamo Metal Fest, zonder een duchtige pre party. Dit jaar zal de Pre Party te vinden zijn in cafe The Jack en het clubgebouw van DMF, Dynamo! Het feestje zal om 19:00u van start gaan, om & om zullen de bands te vinden zijn in het gratis toegankelijk cafe The Jack en Dynamo, reden genoeg om het DMF feestje al op de vrijdag te starten.

vr 15-jul-2016

Stroming Dynamo Heavy
Locatie (intern) Dynamo
Doors19:30 Show20:00 Curfew00:30

programma

20:00u INFERUM (live in Dynamo)

Geheel in de lijn van DMF, geven we graag de nieuwe garde headbangers de kans om zich te laten horen tijdens de DMF pre party. De 4 jonge honden van Inferum zijn beïnvloed door Black Tongue, Slipknot, Symphony C en Amon Amarth, dikke pot Death met een dikke putgrunt (niet te verwarren met potgrond!) en flink wat uptempo riffwerk. Momenteel wordt er hard gewerkt aan hun repertoire in de oefenruimtes van Dynamo, voor het eerst op het podium in Dynamo, welkom!!!

www.facebook.com/InferumBand

21:00u SKELETAL REMAINS (live in Dynamo)

Sinds 2012 zit Skeletal Remains flink in de lift. Na de release van eerste plaat stonden de mannen al doodleuk op Party San Open Air en Brutal Assault. Fans van Asphyx, Morbid Angel, Orbituary, Pestilence en Cannibal Corbse zitten goed met deze band. Het klinkt zo lekker oldschool Deathmetal allemaal. De mannen zijn klaar in de studio en kunnen zo langzaam aan, richting de grotere zalen of net als dit jaar naar Hellfest, Obsene Extreme en de DMF Pre Party!

www.facebook.com/SkeletalRemainsDeathMetal

22:20u WHITE BOY WASTED (live in The Jack)

Eindhoven Rockcity roert zich weer, onder het motto ‘No great idea ever started with drinkin’ water’ startte White Boy Wasted dit jaar. Kneiterheftige speedrock and roll, dat brengen de boys, niks nieuws maar wel lekker! Met het heen gaan van PPSR, kan deze jongste Rockcity telg wellicht de fakkel gaan overnemen.

www.facebook.com/whiteboywastedofficial/

23:10u SUICIDAL ANGELS (live in Dynamo)

Eindhoven Thrashcity?? In Dynamo is Thrashmetal nog steeds (en maar goed ook) een vaak gehoord genre, niet gek, want Thrash is cool! Nie dan? Nou dan.. Uit Griekenland komt Suicidal Angels, een band speciaal voor de oldschool Thrashers die nog dagelijks Slayer, Sacred Reich, Slayer, Forbdden en Kreator door huis laten schallen. Met wat invloed uit Deathmetal maakt dat Suicidal Angels een lekker headbang bandje is! Niks te moeilijk, gewoon zoals het hoort dus, biertje aan de lippen, vuistje in de lucht en dik gas d’r op!

www.facebook.com/SuicidalAngels

00:30u FACELIFTER (live in The Jack)

Vorig jaar stonden de Rockcity Deathmetelaars nog te openen op DMF, daarna is het hard gegaan, erg hard! Facelifter kan best gezien worden als een van de hardste en strakste bands van Nederland!! Wie ze live aan t werk gezien heeft, weet het, Facelifter kan het nog eens ver gaan schoppen, en ja beste mensen.. dit komt gewoon uit Eindhoven! Met hun EP “Bethlem” op zak, speelden ze al elk jongerencentrum aan gort en stonden ze ook op Baroeg Open Air. Dit jaar zullen ze ook weer te vinden zijn op het Stonehenge podium. Facelifter op een klein podium, dat kan maar een ding betekenen, feest en dikke decibellen!

www.facebook.com/facelifterofficial

Download eventposter

Georganiseerd door