Dynamo Talent Stage @ Jera

do 28-jun-2018
Geweest
do 28-jun-2018

Dynamo Talent Stage @ Jera

The Spvrk + Sealow + Start/Over + White Boy Wasted

do 28-jun-2018

Stroming Dynamo Heavy
Locatie (extern) jera on air
Doors20:00 Show20:30

programma

Na drie jaar het NK stagediven te hebben georganiseerd op Jera on Air is het tijd voor iets nieuws. Dit jaar programmeren wij vier jonge talentvolle Nederlandse bands op het Dynamo Talent Stage tijdens de pre-party op het festival terrein.

De bands die wij jullie presenteren zijn:

THE SPVRK

The Spvrk (spreek uit als The Spvrk) is een pop-punk band uit Breda die sterke popsongs met catchy refreintjes maakt in de trend van We Are The In Crowd en Against The Current. Twee jaar lang is The Spvrk nu naam aan het maken in de scene. 

Afgelopen jaar hebben zijn er twee singles gereleased met airplay op 3FM, 40 shows gespeeld door heel Nederland en supports gedaan voor onder andere Trash Boat (UK) in Dynamo. 
www.facebook.com/thespvrk

SEALOW

De heren uit ons eigen Brabantje is een must voor het oor! Ze maken een soort van grungyrock. De unieke samenwerking tussen de bandleden resulteerde in toffe dromerige songs.
www.facebook.com/SEALOWROCK

START/OVER 

Start/over is een progressieve metalcore band uit Amsterdam. Herrezen uit de as van vorige bands creëert de band een uniek landschap aan geluid, dat snoeiharde riffs en betoverende melodieën combineert. Beïnvloed door melodische hardcore, djent en prog heeft de band een eigen geluid gevonden, die je zeker weten niet onvoldaan zal laten.
www.facebook.com/StartOverNL

WHITE BOY WASTED

Uit Eindhoven Rockcity komen de mannen van WBW, een pittig rock n roll band met flink wat punk en oldschool hardrock invloeden. Eerdere shows bij dynamo werden beschreven als “kneiterheftige speedrock and roll. WBW releaste op 12 januari hun debutrecord “dirty southspecial”, geproduceerd door niemand anders dan “Peter van Elderen” (Peter Pan Speedrock).
www.facebook.com/whiteboywastedofficial

info

De deuren van het festivalterrein gaan om 20.00 open en we trappen om 20.30 af.
Ben op tijd en support your locals op het Dynamo Talent Stage. .

28 juni vanaf 20.00 @ Jera on Air – Ysselstein

Gratis entree met je Combi-ticket.

Download eventposter

Georganiseerd door