Eindhoven Metal Meeting (Afterparty)

vr 15-dec-2017
Geweest
vr 15-dec-2017

Eindhoven Metal Meeting (Afterparty)

Gorefunest (Gorefest tribute) 25 years Eindhoven Insanity! + Carnation

Traditioneel zal de officiële Eindhoven Metal Meeting (vrijdag) afterparty plaats vinden in Dynamo.

vr 15-dec-2017

Stroming Dynamo Heavy
Locatie (intern) Mainstage
Doors23:55 Show01:30

Headliner

Gorefunest (gorefest tribute) 25 years eindhoven Insanity

Eindelijk is een degelijk Gorefest tribute te vinden in Nederland. Gorefest was de band die de Nederlandsche Deathmetal scene eens echt op de kaart zette. Met albums als “False” en “Erase” braken de mannen wereldwijd door, en eerlijk is eerlijk, wie zou een reünie van deze heren niet willen zien gebeuren. Nou, daar heeft Gorefunest het juiste antwoord op, “als de heren het zelf niet doen, dan gaan wij gewoon een ruige tribute in elkaar bakken”. Leuk detail is dat de leden van Gorefunest gitaarles hebben gehad van Boudewijn Bonebakker, juist, de gitarist van het origineel.

Gorefunest zal hun eerste show gaan spelen in Eindhoven, waarom? Omdat daar de liveplaal “Eindhoven Insanity” is geboren. Gorefunest gaat oude tijden laten herleven en spelen integraal “Eindhoven Insanity”, uitgebracht in 1993. Gorefest speelde op DOA de pannen van het dak, en de live plaat mag gezien worden als een klassieker. Komend jaar is het 25 jaar geleden dat de live plaat uitgebracht werd, reden tot een feestje! Nummers als “The Glorius Dead”, “Confessions of a serial Killer”, “State Of Mind”en “From Ignorance To Oblivion” gaan voorbij gekomen, met hopelijk een “Eindhoven Roar” als slotakkoord!

support

Carnation (B)

Opener van de avond zijn de balgen van Carnation, een dikke pot DeathMetal. Gestart in 2013, met als doelstelling “goed lompe oldschool Deathmetal de wereld in schoppen”. Met oa Simon Duson (ex Prematory) op zang, heeft de band een goeie roggel op zang. Met de plaat “Cemetery of the Insane” uit 2015 begon de tocht door het Europese festival land, waar oa Graspop, Alcatraz en Summer Breeze werd aangedaan. Opnames van deze tour zijn nog te chekken door de “live at Asukusa Deathfest” te checken, die door Rock Tribune Magazine werd verspreid.

www.facebook.com/carnationBE

Download eventposter

Georganiseerd door