Eindhoven Metal Meeting Afterparty

vr 16-dec-2016
Geweest
vr 16-dec-2016

Eindhoven Metal Meeting Afterparty

Stormrider

Zoals elk jaar vindt de officiële EMM afterparty in Dynamo plaats. Een half uur nadat de laatste EMM uitgeblast is, zal in Dynamo de eerste van de twee Afterparty bands gaan spelen.

vr 16-dec-2016

Stroming Dynamo Heavy
Locatie (intern) Dynamo

Eindhoven Metal Meeting Afterparty

Stormrider

Wil je metalcover, dan krijg je ze! Afterparty afsluiter Stormrider is een graag geziene gast in Dynamo, maar ook op festivals als Graspop. Bands als Celtic Frost, Mercyfull Fate, Metallica, Slayer, Overkill, Pantera, Sacred Reich en Maiden worden gecovverd en dat doet Stormrider gewoon heel goed! Ideale afsluiter van de eerste EMM dag!

www.stormrider.nl
www.metalfactory.nl

Info

Zoals elk jaar vindt de officiële EMM afterparty in Dynamo plaats. Een half uur nadat de laatste EMM uitgeblast is, zal in Dynamo de eerste van de twee Afterparty bands gaan spelen. Vanaf 00:30u kun je met je laatste energie richting Dynamo, voor een biertje of speciaal voor de EMM gangers een bakkie koffie. Je kunt een beetje bijkomen op de banken in het atrium of mee lallen met de bands op het podium. De eerste band (traditioneel een coverband vanuit de Metal factory) start 30 minuten na de Mayhem show, zo rond de klok van 01:30u. De entree en gezelligheidsgarantie is gratis

www.eindhovenmetalmeeting.com

Download eventposter

Georganiseerd door