Eindhoven Metal Meeting Afterparty

vr 11-dec-2015
Geweest
vr 11-dec-2015

Eindhoven Metal Meeting Afterparty

w/ Maagzuur + School of Eddie + Lipstick ’n Bullets

Zoals elk jaar vindt de officiële EMM afterparty in Dynamo plaats. Een half uur nadat de laatste EMM uitgeblast is, zal in Dynamo de eerste van de twee Afterparty bands gaan spelen.

vr 11-dec-2015

Stroming Dynamo Heavy
Locatie (intern) Dynamo

Met je laatste energie sleep je jezelf richting de bar, voor een biertje of speciaal voor de EMM gangers een bakkie koffie. Je kunt een beetje bijkomen op de banken in het atrium of mee lallen met de bands op het podium. De entree en gezelligheidsgarantie is gratis!

Programma

MAAGZUUR (GG ALLIN TRIBUTE +Hardcore/punk/power violence)

Vanavond zal Maagzuur een tribute brengen aan GG Allin, met hier en daar een eigen nummer. Verwacht rete (!!!) snelle hardcore-crossover zoals DRI, Black Flag, Minor Threat en Sheer Terror het deden in de 80s en 90s.

SCHOOL OF EDDIE (Maiden Tribute)

De zoveelste Maiden tribute, jup! Waarom?? Omdat Maiden altijd kan en mag! Flink mee lallen en wie weet mag jij nog het podium op om een nummerke mee te zingen!

LIPSTICK ’N BULLETS (Glamrock Tribute)

Om het feestje compleet over de top te janken, kun je vanavond de stembanden laten galmen op de muziek van oa Bon Jovi, Kiss en Journey en Van Halen. Glamrock mag weer, zeker tijdens de EMM afterparty.

Download eventposter

Georganiseerd door