Eindhoven Metal Meeting official Afterparty 2018

vr 14-dec-2018
Geweest
vr 14-dec-2018

Eindhoven Metal Meeting official Afterparty 2018

Sibiir & The Monolith Deathcult 

Zoals elk jaar vindt de officiële EMM afterparty in Dynamo plaats. Een half uur nadat de laatste EMM uitgeblast is, zal in Dynamo de eerste van de twee Afterparty bands gaan spelen. 

vr 14-dec-2018

Stroming Dynamo
Locatie (intern) Basement
Doors23:00

Zoals elk jaar vindt de officiële EMM afterparty in Dynamo plaats. Een half uur nadat de laatste EMM uitgeblast is, zal in Dynamo de eerste van de twee Afterparty bands gaan spelen. Met je laatste energie sleep je jezelf richting de bar, voor een biertje of speciaal voor de EMM gangers een bakkie koffie. Je kunt een beetje bijkomen op de banken in het atrium of mee gas geven met de bands op het podium. De entree en gezelligheidsgarantie is gratis!

Meer info over de Eindhoven Metal Meeting: HIER

Live on stage:

programma

sibiir

Uit Oslo komen de mannen van SIBIIR, ontstaan in 2014, rammen de mannen anno 2018 met hun Hardcore doospekte Blackend Metal de pannen van het dak. Met goede recensie van uit de hoek van oa Terrorizer, en internationale bladen kon de band op tour en bracht de band een show op Roskilde en 2 keer toursupport van Kvelertak. Een bandje wat je zeker op je lijstje moet hebben staan!
www.facebook.com/sibiir

THE MONOLITH DEATHCULT

TMD is kampioen in het mixen van diverse stijlen van metal. Naast een bruut en snel geluid, mixen ze ook Techno en industrial invloeden met hier en daar klassieke Wagneriaanse muziek. Zwarte humor maakt de band compleet, om je omver te blazen..
www.facebook.com/monolithdeathcult/

Download eventposter

Georganiseerd door