Equilibrium

do 13-feb-2020
Geweest
do 13-feb-2020

Equilibrium

support: Lord of the Lost + Nailed To Obscurity

De epische Duitse metalband Equilibrium komt op 13 februari na twee jaar terug naar Dynamo. Samen met twee te gekke supports Lord of the Lost en Nailed To Obscurity, en een nog te verschijnen nieuw album ‘Renegades’, wordt dit sowieso weer een feestje!

do 13-feb-2020

Stroming Dynamo Heavy
Locatie (intern) Mainstage

Headliner

Equilibrium

Equilibrium is een van de toonaangevende folk metalbands uit Duitsland, dat epische thema’s combineert met een misschien nog wel epischer metalgeluid. Het is inmiddels drie jaar geleden sinds de meest recente plaat ‘Armageddon’ werd uitgebracht, maar in augustus komt eindelijk de opvolger ‘Renegades’ uit. De zesde langspeler van het gezelschap dat aan het begin van dit millennium werd opgericht door bandleider René Berthiaume. Na hun geweldige headlineset op Dynamo’s Into the Forest Festival in 2016, belooft dit wederom een prachtig feest te worden!
www.equilibrium-metal.net/en/band

Support

Lord Of The Lost

De Duitse dark rockgroep Lord Of The Lost is een van de meest unieke Duitse bands, dat van elke show een waar spektakel maakt.

Nailed To Obscurity

Het eveneens Duitse Nailed To Obscurity is een melodieuze death doomband uit de stal van het prestigieuze Nuclear Blast Records.

Download eventposter

Georganiseerd door