Error presents: Zig-Zags

zo 19-mei-2019
Geweest
zo 19-mei-2019

Error presents: Zig-Zags

+ Eegah

Na eerder dit jaar samen met Night Birds een toffe avond te hebben neergezet is het nu tijd voor een vervolg! Zet 19 mei maar alvast met een dikke stift in je agenda, want de Zig-Zags komen richting de Dynamo Basement.

zo 19-mei-2019

Stroming Dynamo Heavy
Locatie (intern) Basement
Doors19:30 Show20:00 Curfew22:20

ZIG-ZAGS

Aanvang 21:00

Los Angeles wacht al jaren vol spanning en met zweet in de handjes op “The Big One”. Een aardbeving die volgens Seismologen de grond in California zo zal laten schudden dat elke andere aardbeving als een druppeltje in een emmer voelt.

Naast de San Andreas breuklijn heeft L.A. nog iets anders te bieden dat de grond laat trillen als een mobiele telefoon op standje Terror, namelijk; Zig-Zags. Dit Amerikaanse trio heeft een verwoestende maar uiterst lekkere cocktail weten te creëren waarin rauwe garage, punk en klassieke heavy metal de hoofdbestanddelen zijn.

Na een shitload aan releases is het in 2019 weer tijd voor een nieuwe langspeler die de naam “They Never Take Us Alive” zal krijgen. Brooklynvegan.com kreeg de eer om de eerste song “Punk Fucking Metal” online te droppen wist de sound pakkend te beschrijven; “it sounds like Kill ‘Em All-era Metallica meets Motorhead but with claustrophobic garage rock production”

Zig-Zags is geen onbekende in Eindhoven maar zal voor het eerst onze basement aan komen doen. Wij van Error zijn siked! Jullie ook? Trek je dansschoenen dan maar aan en smeer die keeltjes!

Eegah

Aanvang 20:00

It takes two to tango? It takes two to play Stone Age Rock!

De holbewoners van Eegah komen in mei weer eens uit hun cave gekropen om jullie neer te knuppelen met hun prehistorische riffs en oer-mens-sing-a-long-songs. Rock is all they need! en meer zouden jullie ook niet nodig moeten hebben! RAWWWWKKKKKKK

Georganiseerd door