Escape The Fate

di 13-jun-2023
Geweest
di 13-jun-2023

Escape The Fate

support: Changing Tides + Daniel Brooke

Op dinsdag 13 juni komt Amerikaanse rockband Escape The Fate weer langs bij Dynamo om de boel op z’n kop te zetten!

di 13-jun-2023

Stroming Dynamo Heavy
Locatie (intern) Mainstage
Doors19:00 Show19:30 Curfew23:00

Headliner

Escape the fate

De mannen van Escape The Fate gaan al flink wat jaren mee. Ze brachten in 2006 het album ‘Dying is Your Latest Fashion’ uit op punk label Epitaph, maar moesten daarna al snel afscheid nemen van bepalende bandleden waaronder frontman Ronnie Radke. Gelukkig werd dat nog lang niet het einde van de band, zeker met de komst van Craig Mabbitt, die tot op heden de vocalen voor zijn rekening neemt. In 2021 bracht de band het meest recente album “Chemical Warfare” uit, maar de band heeft sindsdien zeker niet stilgezeten! De mannen brachten B-sides uit van het album, net als verschillende singles; waarvan de meest recente H8 My Self. Bereid je maar vast voor op een scala aan hits en nieuwe nummers; een feestje waar je bij wilt zijn!
www.facebook.com/escapethefate/

Support

Changing Tides

Changing Tides is een metal band met 5 leden uit Noord-Brabant, Nederland. De band haalt in zijn muziek voornamelijk inspiratie en elementen naar voren uit zowel het metalcore als het deathcore genre. Dat vertaalt zich in combinatie van stevige gitaarriff en  diepe breakdowns.
Facebook.com/changingtidesband

Daniel Brooke

Ze noemen dit decennium niet voor niets de ‘Rawring 20s’, want Emo is terug en Daniel Brooke is hier om Nederland te vertegenwoordigen! Hij haalt zijn inspiratie uit metalcore bands als Bring Me The Horizon en moderne alternatieve muziek zoals dat van YUNGBLUD. Dit is terug te horen in de synths, harde gitaren, elektronische beats en zware breakdowns welke hem onderscheiden van andere artiesten. Na zijn EP “Deadheading” heeft hij zich aangesloten bij White Russian Records, de (voormalige) thuisbasis van bands als Call it Off, GIRLSGIRLSGIRLS en Jetlag Jenny.
Facebook.com/danielbrookemusic

Recap

ES202306135

Download eventposter

Georganiseerd door