Evergrey

vr 16-sep-2022
Geweest
vr 16-sep-2022

Evergrey

support: Fractal Universe + Virtual Symmetry

Evergrey komt op 16 september naar Dynamo! Fractal Universe & Virtual Symmetry warmen op deze avond het publiek op.

vr 16-sep-2022

Stroming Dynamo Heavy
Locatie (intern) Mainstage
Doors19:00 Show19:30 Curfew23:00

Headliner

Evergrey

Evergrey is een melodisch geladen progressieve metal band uit Göteborg, Zweden. Opgericht in 1995 door gitarist / zanger Tom S. Englund, die het enige constante lid van de band is gebleven. Evergrey slaagt erin om technische composities vol dramatiek toch toegankelijk te maken. Het heeft de Zweden een grote fanbasis opgeleverd en hen tot één van West-Europa’s belangrijkste exportproducten van progressieve metal gemaakt. Er zijn weinig groepen waarbij het zo lekker is om jezelf onder te dompelen in een melancholisch bad. Na het succes van “The Storm Within” (2016) en “The Atlantic” (2019), heeft de band op 26 februari 2021 met “Escape Of The Phoenix” een nieuwe plaat voor ons klaar staan. Wederom neemt de band ons mee op een zware, mistroostige reis vol met pakkende melodieën zoals alleen Evergrey dat kan.
www.facebook.com/Evergrey

Support

Fractal Universe

Fractal Universe is een prog death metal band uit Frankrijk. Tijdens de tour met Evergrey presenteert de band hun nieuwe album “The Impassable Horizon” dat in de zomer van 2021 uitkwam. Eerder tourde de band al met Obscura en werkte hun samen met Gojira’s Christian Andreu voor hun stage decor en productie. We kunnen niet wachten om Fractal Universe op ons podium te hebben!
fractaluniverseband.com

Virtual Symmetry

Virtual Symmetry is een Zwitse/Italiaanse progressieve metal band die ontstaan is in 2009. De band mengt invloeden van classieke muziek met metal in hun eigen materiaal, waardoor de band zo kenmerkend is. De band deelde eerder al het podium met Dream Theater en begint in 2022 aan hun tweede tour met Evergrey. In 2020 bracht Virtual Symmetry hun album “EXOVERSE” uit, waarvan we ook zeker gaan genieten tijdens deze show!
www.virtualsymmetry.com

Recap

Evergrey (2)

Download eventposter

Georganiseerd door