Every Time I Die

ma 05-dec-2016
Geweest
ma 05-dec-2016

Every Time I Die

support: ’68 + Drug Church

Mildt en Hardt pakken uit met EVERY TIME I DIE op pakjesavond!

ma 05-dec-2016

Stroming Dynamo Heavy
Locatie (intern) Basement

Mildt en Hardt pakken uit met EVERY TIME I DIE op pakjesavond! Pakjesavond, vertier met je familie en meters cadeaupapier die door de kamer slingeren. Wij hebben daar een veel mooier alternatief voor: breng moeders, vaders, neefjes en oma’s mee, want op 5 december kun jij misschien wel door de Basement worden geslingerd tijdens de show van EVERY TIME I DIE en hun vrienden van ’68 en DRUG CHURCH!

Headliner

Every Time i Die

Ze hebben vaker van bassisten gewisseld dan jij je eigen sokken, maar wat maken die gasten van EVERY TIME I DIE er altijd weer een mooie chaos van tijdens hun shows. Zoals in 2012 toen ze hier samen waren met de Cancer Bats. Hopelijk spelen de mannen uit Buffalo, NY hun pareltjes van: ‘Underwater Bimbo’s From Outer Space’ of van de wat nieuwere plaat ‘The New Black’. Onlangs hebben ze aangekondigd om dit jaar nog een nieuw album uit te brengen, wat het gaat heten of wanneer het uit wordt gebracht houden ze nog even voor zich. Maar als je de sneak peeks ondertussen hebt gezien van een aantal nieuwe nummers zoals “Glitches”, dan weet je dat je deze show absoluut niet mag missen! Oh ja, als jij met je goede gedrag deze avond staat te moshen, let er dan even op dat je er niet uit wordt gegooid door Andy. Deze man ramt niet alleen op zijn gitaar, hij kan ook wel degelijk goed mensen door een ring gooien, aangezien hij ook pro-wrestling koning is.
www.facebook.com/everytimeidie

Support

’68

’68 warmen deze avond alvast op, dit tweetal is sinds 2013 een mash-up van de bands The Chariot en Norma Jean waarvan zij ex-leden zijn. Een unieke samenstelling wat dan ook leidt tot vunzige riffs en een enkele ‘southern rock n roll’ vibe, kortom niet te geloven dat deze band maar uit twee gasten bestaat met dit enorme volume.
www.facebook.com/theyare68

Support

Drug Church

DRUG CHURCH beschrijft zichzelf als: “het geluid wat afval maakt wanneer je het van een dak af gooit van je olijke baas, waar je onder dwang een contract hebt lopen. En waar je de koperen leidingen van gaat stelen omdat dat het enige voordeel is van je baan als je nog niet ziek bent geworden van de asbest”. Juistem, een flinke smerige bak met herrie waarbij je de mantel van Sinterklaas af kan vegen.
www.facebook.com/drugchurch

Info

Tickets zijn verkrijgbaar vanaf 13 juli voor 15 euro bij onze boxoffice, Primera en hier op de website.

Ben jij er ook bij? Zet jezelf dan op aanwezig bij het Facebook event!

Download eventposter

Georganiseerd door