Evil Conduct (album release)

zo 02-nov-2014
Geweest
zo 02-nov-2014

Evil Conduct (album release)

support: The Dormps

De Limburgse mannen uit Evil Conduct komen met hun oude vertrouwde vrienden uit The Dormps naar Dynamo om het nieuwe album te presenteren.

zo 02-nov-2014

Stroming Dynamo Heavy
Locatie (intern) Mainstage

Headliner

Evil Conduct

In 1984 kwamen de mannen van Evil conduct voor het eerst samen. Na een tijd van repeteren en spelen kwam in 1990 hun eerste single ‘’A Way Of Life’’ uit. Met 5 albums op hun naam waarvan de laatste in 2010 verscheen. De limburgse band Evil Conduct komt op 1 November hun nieuwe album bij ons presenteren. Lekkere ouwerotten muziek dus! Als je van stevige riffen en grote singalongs houd is het zeker waardig hier een bezoekje aan te brengen. De nieuwe plaat van de Limburgers zal de naam “Today’s Rebellion” krijgen en wordt uitgebracht door Randale Records en in de US via Six Feet Under Records.

Support

The Dormps

The Dörpms maken Oi!-Punk, de muziek van de straat. Ze zijn niet een van die overgeproduceerde Duitse bands die zichzelf veel te serieus nemen, en ze hebben geen ambitie om de volgende ster van de mainstream rock te worden. Liever blijven ze bij hun roots en maken simpele maar lekkere drie-akkoorden-punkrock met meezingbare refreins. Met nummers als “Immer oben auf”, “Bunte Arme” of “Stadionromantik” tonen ze attitude en laten ze nummers horen met zowel scene-gerelateerde als sociale thema’s. Soms grappig, soms serieus maar altijd met een flinke korrel zout. Dit trio betaat sinds 2009 uit Phil op zang en drum, Zwiebel op gitaar en zang en Tamm op basgitaar en achtergrondzang.
De naam Dörpms is een ouderwetse term voor hun thuisstad Dortmund en staat symbool voor hun band met de working-class stad.

Download eventposter

Georganiseerd door