Excel (US)

zo 24-mrt-2019
Geweest
zo 24-mrt-2019

Excel (US)

No Redeeming Social Value + One Night Stand

Vanmiddag een flinke trip down memory lane, terug naar de 80s crossover tijden. Venice Beach’s Excel en NYHC grappenmakers No Redeeming Social Value, met als opener M-town’s eigen One Night Stand staat vanmiddag om het podium. Een matinee show, de officiele afterparty van het inmiddels ram uitverkochte Among The Angels Fest in Maastricht.

zo 24-mrt-2019

Stroming Dynamo Heavy
Locatie (intern) Mainstage

Excel

Even terug naar de 80s, Venice Beach. Misschien denk je meteen aan Suicidal Tendencies, maar wij denken meteen aan de crossover koningen Excel! De mannen mixten US hardcore met speedmetal, een grote bonk energie en super catchy songs. De plaat “Split Image” sloeg in als een granaat en dat niet alleen in de US. De volgende plaat “The Joke’s On You” bracht de de band de wereld over, anno 2018 mogen beide platen gezien worden als klassiekers in het genre.

De mannen van Right Direction en Backfire haalden de band voor een exclusieve show naar Nederland, omdat de show in Maastricht uitverkocht is, kon het volgens RD en BF! niet bij één show blijven. Dynamo zal de afterparty hosten van het inmiddels uitverkochte Among The Angels Fest in Maastricht. Heb je geen kaarten voor dit festival, dan biedt de M-town crew jullie toch de kans om Excel te zien en dat samen met The Legendary One Night Stand!
www.facebook.com/ExcelOfficial/

NO REDEEMING SOCIAL VALUE (NRSV)

Humor in combinatie met ruige NYHC, dan heb je het over NRSV. Begonnen in 1988 in Queens NY, vonden de mannen dat er best wat meer humor in de scene mocht komen. De mannen brachten nummers uit met teksten over bier,.. veel bier, kippen en mooie skinhead meisjes. Door de strakke show met vaak verkleedpartijen, verkochten de platen goed en konden de mannen de wereld over. Veel muziek van NRSV kwam terecht in video-games, filmsoundtracks en sport evenementen. Hun laatste live plaat is opgenomen in de Basement van Dynamo, en het feestje wat daar op staat gaan we gewoon nog eens dunnetjes overdoen!
www.facebook.com/No-Redeeming-Social-Value-213558793472

NO REDEEMING SOCIAL VALUE (NRSV)

Dave Reumers, een duizendpoot in de Eurocore scene. Naast zanger van oa Right Direction, bracht hij ook platen uit met onder andere $400 Suits. In 1997 kwam “One Life For The Family” van One Night Stand uit, een plaat die bol stond van oi doorspekte Hardcore. De plaat met Eurocore hits als “War Criminal”, “Hometown Lover”’, “The Zoo” en “Johnny”.

Zet je wekker, smeer je strot, want dit word ouderwets mee zingen en wie weet maak je nog een snoekduik de zaal in, for old time sake!

Georganiseerd door