Fano

vr 08-nov-2024
Tickets
vr 08-nov-2024

Fano

support: Hadess
Hakkende hiphoppers opgelet! Op 8 november staat Fano samen met Hadess bij Dynamo! Dit evenement is in samenwerking met Effenaar.

vr 08-nov-2024

Stroming Ulab
Locatie (intern) Basement
Doors20:00 Show20:30 Curfew23:15
€11,- €11,-

HEadliner

FAno

Stefano Parinussa, beter bekend als Fano, is een Nederlandstalige artiest met een voorliefde voor het bourgondische leven.

Met een rauwe rand en vooral veel vettige beats, laat Fano je (letterlijk) proeven wie hij is. Een show van Fano is spectaculair, is energiek en zorgt ervoor dat bezoekers een ultieme bourgondische ervaring krijgen, met dansers, snacks en een passend decor.

Dit jaar zit hij bij het talenten traject: “Musichub” waar hij o.a. zijn liveshow verder gaat ontwikkelen en door gaat breken bij het grote publiek.

Support

HAdess

De uit Maarssen afkomstige rapper Hadess is onderdeel van het collectief Infected Records. De Utrechtse rapper dropte in 2021 zijn debuuttape ‘HRNS’ en bracht een jaar later zijn vervolgtape ‘Ballads van de Boeman’ uit. De mix van rauw stemgeluid, horror-geïnspireerde teksten en grimmige beats is wat Hadess zijn sound typeert en valt het best te beschrijven als ‘Horror Rap’.

Info

Tickets zijn direct verkrijgbaar voor € 10.50 in de voorverkoop inclusief servicekosten. Tickets aan de deur kosten € 11.-.

Download eventposter

Georganiseerd door