Four Year Strong

zo 16-feb-2025
Tickets
zo 16-feb-2025

Four Year Strong

Support: Shoreline
Op zondag 16 februari brengt Four Year Strong hun Analysis Paralysis tour naar Dynamo!

zo 16-feb-2025

Stroming Dynamo Heavy
Locatie (intern) Mainstage
Doors19:00 Show19:30 Curfew23:00
€21,50 €22,-

Headliner

Four Year Strong

Het schrijven van een nieuw album loopt niet altijd vlekkeloos, ook niet in de ervaring van Four Year Strong. Toen het tijd werd om te beginnen aan wat uiteindelijk het zesde album “analysis paralysis” werd, liepen zanger/gitarist Dan O’Connor en Alan Day de studio binnen zonder een enkel afgemaakt nummer.

Na een maand vond de band hun inspiratie terug in wat “Brain Pain” uit 2020 een succes maakte, maar ook hun kenmerkende geluid: pop-punk energie, vette riffs en hun hardcore spirit. Op het nieuwe album zul je horen dat dit gemend worden met nieuwe invloeden. Je zult onder andere vleugen van metal, industriële rock (aftermath / afterthought), 90’s alt-rock melodiën (uncooked) en rough-around-the-edges reggae (out of touch) terughoren!

Support

Shoreline

Duitse hardcore en emopunk outfit Shoreline bracht op 23 februari hun derde album “To Figure Out” uit via Pure Noise Records. Het album bracht ook het meest harde nummer dat de band tot op heden uitgebracht heeft; Darius. De track is een reflectie is op wat een “professionele” band precies is en hoe de relatie tussen de artiest en hun werk veranderd door de jaren heen.

Info

Tickets voor de show zijn verkrijgbaar vanaf vrijdag 31 mei om 09:00 uur voor € 21.50 in de voorverkoop inclusief servicekosten. Indien er nog tickets verkrijgbaar zijn aan de deur kosten deze € 22,-.

Download eventposter

Georganiseerd door