Freestyle Figthers

za 22-apr-2017
Geweest
za 22-apr-2017

Freestyle Figthers

The Viper + DR Phunk + D-Fence + Kasparov + Geck-o – Crude Intentions + Rockerman + MC Alee

za 22-apr-2017

Stroming Haven
Locatie (intern) Haven
Doors22:00

Programma

Beste fighters, tijdens de laatste meeting voor Freestyle Fighters is gebleken dat de criminaliteitscijfers op dit moment te laag zijn voor een interventie door onze superhero-squad. Daarom is besloten om Freestyle Fighters te verplaatsen naar zaterdag 22 april 2017!

Voor vragen en opmerkingen kun je altijd contact opnemen met Inner Vision via www.facebook.com/InnerVisionEhv.

BREAKING NEWS
Vanuit verschillende hoeken van Noord-Brabant wordt gerapporteerd over een massale bijeenkomst die plaats zal vinden op vrijdag 23 december in Dynamo, Eindhoven. Lokale task-force Inner Vision heeft de hulp ingeroepen van top-geheime artiesten agency Make You Dance om hier de ultieme muzikale crowd control uit te voeren.

Dankzij hun jaren aan ervaring hebben Make You Dance & Inner Vision een perfecte selectie aan begaafde hard dance helden geselecteerd, onder de codenaam Freestyle Fighters. Gewapend met hun unieke superkrachten trekt deze unit erop uit om de mensheid te bevrijden van muzikale grenzen en tevens de meest frisse beats te droppen. Het maakt niet uit wat voor uitdaging ze te wachten staat: wanneer de Freestyle Fighters opgeroepen worden, volgt er altijd een uitbundige feestsfeer.

“With great line-ups comes great music”

Download eventposter

Georganiseerd door