Galmet

wo 06-apr-2016
Geweest
wo 06-apr-2016

Galmet

support: Sisters of Suffocation

Japan, het land van Anime, en brute Metal! De Japanners komen!!!! Onder de naam “Japan Attacks” zullen het komend jaar er een aantal veel belovende Japanse bands naar Dynamo komen. De bands spelen in het thuisland in de grote zalen, bij Dynamo starten ze gewoon in de kelder!

wo 06-apr-2016

Stroming Dynamo Heavy
Locatie (intern) Basement

Galmet

Melodic Moe Death Metal, wat moet je je hierbij voorstellen?! Moe staat voor cute/mooi en is geadopteerd uit de anime. Deze Japanse chicks zien er schattig en lief uit maar dit is ter compensatie met wat voor een brute muziek zij maken. Deze full-female melodic moe deathmetal band uit Osaka is opgericht in 2007 door zangeres Miki. Sinds 2011 is de formatie compleet met Ayano (gitaar), Ama (bass) en Idyako (drums).

Het klinkt als klassieke melodische old school metal met simpele maar sterke rifs en een krachtige stem. Zo lief als het er uit zien, zo agressief als het klinkt! Begonnen als een “Kittie” en Arch Enemy-coverband”, zijn ze in Japan en omstreken geen onbekend bandje meer, de dames spelen in 800+ zalen! Met hun nieuwe single op zak “The Metters Anthem” bestormen ze Europa nogmaals met rammende female grunts en gitaar riffen die iedereen omver blazen!

Support

Sisters Of Suffocation

De dames van SOS blasten ook al een tijdje mee en timmeren flink aan de weg. De Eindhovense band stond al eerder op de Eindhoven Metalmeeting en waren te zien op de tv (Klokhuis en DDWD). De dames zijn momenteel flink aan ’t werk om hun eerste EP te droppen, deze zomer zijn ze onder andere te zien tijdens het Stonehenge festival..

Download eventposter

Georganiseerd door