Genetika

za 04-okt-2014
Geweest
za 04-okt-2014

Genetika

support: DJ Lordbone + DJ Kwoad + Blackplasma

Dynamo krijgt te maken met een nieuwe generatie feesten die zich op zijn grondvesten gaat laten schudden. De eerste editie van het zogenaamde cyberpunkthemafeest ‘GENETIKA’ zal inslaan als een futuristische bom.

za 04-okt-2014

Stroming Dynamo Heavy
Locatie (intern) Basement

Programma

Dynamo krijgt te maken met een nieuwe generatie feesten die zich op zijn grondvesten gaat laten schudden. De eerste editie van het zogenaamde cyberpunkthemafeest ‘GENETIKA’ zal inslaan als een futuristische bom. Op GENETIKA wordt de kelder omgetoverd tot een futuristisch landschap. Je krijgt een nacht met ritmische en duistere muziek uit uit de Cybergothicstroming gecombineerd met Hard-Dance. Een nieuwe interessante combinatie waar je zeker wel een kijkje zal moeten nemen. Op onze eerste editie hebben we DJ Lordbone te gast. Deze internationale DJ met Belgische roots heeft al behoorlijk wat feesten op zijn naam staan. Zijn mixes hebben een “all go no quit” attitude waar je vast en zeker een goede dosis beweging van zal krijgen. Daarnaast brengen ook de organisatoren DJ BLACK+PLASMA en DJ KWOAD hun muziekkunsten ten tonele. Ook hebben we LJ Dreampower uitgenodigd voor een unieke lasershow, geheel binnen het cyberpunkthema.

Ben je klaar voor de toekomst? Ben je klaar om het gevecht aan te gaan met de cyborgs en gevechtsrobots van Zebit Corporation?

In het jaar 2071 is de complete controle van onze aarde overgenomen door Zebit Corparation. Een internationale coorporatie, gespecialiseerd in Genetica Engineering en Biological Weaponry. De straten van de grootste wereldsteden zijn in handen van de legers van Cyborgs en Combots (Oorlogsrobots). Echter, een kleine groep jonge mensen biedt weerstand. Zij worden de Cyberneticians genoemd, wegens hun liefde voor Cybernetics.

Tijdens het event, wat zij “Genetika” noemen, proberen ze de controle terug te krijgen door het hacken van de Combots en het overhalen van de Cyborgs (of een combinatie van die 2) van Xarnet Corporation, alles begeleid door harde Dancemuziek en geavanceerde lasertechnologie voor het bespelen van de zintuigen, wat hen herinnerd aan de feesten aan het begin van dit millenium!

http://genetika-party.net/
http://kwoad.net
https://www.facebook.com/genetikaparty
https://www.facebook.com/DjLordbone
https://www.facebook.com/djkwoad
https://www.facebook.com/BLACKPLASMA

Download eventposter

Georganiseerd door