Geoff Tate

zo 18-dec-2016
Geweest
zo 18-dec-2016

Geoff Tate

support: Snake Bite Love

Met de kerst voor de deur, komt Geoff Tate met een heuse Accoustische tour naar Dynamo. Snake Bite Love opent vanavond het bal.

zo 18-dec-2016

Stroming Dynamo Heavy
Locatie (intern) Mainstage

Headliner

Geoff Tate

Geoff Tate is natuurlijk bekend als ex zanger van Queenryche, en zijn“nieuwe project“ Operation Mindcrime. Dat Geoff met Queensryche een hele bult klassieke Metal Albums heeft uitgebracht mag voor iedere Metalhead duidelijk zijn.

Een van deze classics is “Empire“, met daarop DE Queensryche hit,“Silent Lucidity“, die overigens ook in de top 2000 terug te vinden is! Verwacht vanavond dik 2 uur verhalen uit de oude doos en hits als Empire, Eyes of a Stranger, Jet City Woman, I don’t believe in love en meer van dit mooie spul! Kom uitkateren na 2 dagen Eindhoven Metal Meeting, of kom naar éen van de betere pre-kerstshows!

Support

Snake bite love

Hoe klinkt Motorhead gezongen door een vrouw, met daarom heen akoestische gitaren? Waar gaan die teksten van Lemmy nu eigenlijk over en wat nou al de band wat minder voor de hand liggende covers speeld als “don’t let daddy kiss me’, “Poison”en “Lost in the Ozone”? Op al deze vragen krijg je van Snake Bite Love het antwoord, en dat klinkt geweldig goed! Snake Bit Love is de perfecte opwarmer voor Geoff Tate, dus ben op tijd binnen!

Download eventposter

Georganiseerd door