Grieved

di 25-mrt-2014
Geweest
di 25-mrt-2014

Grieved

Support: Runes

In 2012 bracht Grieved het album Samaritans uit en is erg goed ontvangen door liefhebbers. Na verschillende data door heel Europa te hebben gespeeld, komen ze dit jaar terug.

di 25-mrt-2014

Stroming Dynamo Heavy
Locatie (intern) Basement
Doors19:30 Show20:00

Headliner

Grieved

In 2012 bracht Grieved het album Samaritans uit en is erg goed ontvangen door liefhebbers. Na verschillende data door heel Europa te hebben gespeeld, komen ze dit jaar terug. En wel naar Dynamo natuurlijk, om hier de tent af te breken.Met nummers als Stockholm Blues en Pale Hands laten de heren weten dat het menes is en zeker niet altijd rozengeur en maneschijn. Zware opzwepende gitaarriffs laten je geen moment stil staan. En als je dan toch denkt je adem te kunnen pakken, maak je borst dan maar weer nat voor een volgende mokerslag op je ribben. Deze band laat niks heel deze avond.

www.facebook.com/grievedhc

Support

Runes

De band Runes is het kindje van Joseph Hayes en Dick Smith uit The Legacy en Andre Suergiu van Gold Kids. Hoewel de heren met hun duistere voorkomen eerder doen denken aan goth-rockers, nemen ze je mee terug met een geluid wat je doet denken aan de duistere stukken van de plaat Closure van Integrity. Een must see voor iedereen die nog geen genoeg heeft van de kou en kilte van de winter.

www.facebook.com/runesrunesrunes

Download eventposter

Georganiseerd door