Grindhoven

wo 30-jul-2014
Geweest
wo 30-jul-2014

Grindhoven

w/ PRematory + G.O.R.E. + Terror Defence + The Creatures From The Tomb and more

Juistem, de enfants terrible van de Groovy Grindcore, Rompeprop zijn bezig om hun 3e Grindhoven festival in elkaar te butsen. In samenwerking met onze vrinden van Doomstar Bookings zal dit jaar het festival iets eerder in het jaar gaan plaatsvinden.

wo 30-jul-2014

Stroming Dynamo Heavy
Locatie (intern) Dynamo
Doors16:00 Show16:20

Programma

Juistem, de enfants terrible van de Groovy Grindcore, Rompeprop zijn bezig om hun 3e Grindhoven festival in elkaar te butsen. In samenwerking met onze vrinden van Doomstar Bookings zal dit jaar het festival iets eerder in het jaar gaan plaatsvinden. Groter, beter maar vooral met meer fun dan de eerste editie. Dit jaar staat ook weer de biertgarten en de rodeostier op het programma. Geen Grindhoven zonder Dj Steven “smegma” Koster, en natuurlijk een bult gruwelijk fijne bands, uitgenodigd door de mannen van Prop zelf!

Prematory
De trashers van Prematory zijn afkomstig uit België. Vorig jaar hebben zij de Finale van de Metalentenjacht gewonnen in Dynamo, en daarmee een spot gewonnen op Distortion. Nu komen zij opnieuw de tent afbreken.

www.facebook.com/prematoryofficial

G.O.R.E.
G.O.R.E. is een noicecore band uit Venlo.Zij zijn in 1992 weer bij elkaar gekomen en hebben met een nieuwe line-up, drie nieuwe albums uitgebracht.

Terror Defence
Terror Defence is D-beat van eigen bodom. Ze stralen maar één ding uit en dat is niet lullen maar spelen. GAS D’R OP!

www.facebook.com/TerrorDefence

The Creatures From The Tomb
The Creatures From The Tomb komen uit Duitsland. Zij worden geïnspireerd door oldschool horror en bands als ‘The Day Everything Became Nothing’ en ‘SxRxOxM’. Ze beschrijving zich als Groovy Gore Metal.

www.facebook.com/thecreaturesfromthetomb

Devilöck
De Eindhovenaren van Devilöck vormen een tribute band van The Misfits. Bereid je dus maar voor op de hits ‘American Psycho’ en ‘Hybrid Moments’. En vergeet je Devilock niet natuurlijk!

Spasm
De band Spasm uit Tsjechië beschrijft zichzelf als Drum ’n Bass Gigolo Gore Grind. Zij zullen hun naam waarmaken met deze spastische mix van muziekstijlen.

www.facebook.com/Spasmgrind

Defeated Sanity
Defeated Sanity komt uit Duitsland en maakt Brutal Death Metal! Zij hebben onlangs nog een album uitgebracht genaamd ‘Passages into Deformity’. Hopelijk houden ze het podium nog heel voor de laatste act.

www.facebook.com/DefeatedSanity

Birdflesh
Het zweedse Birdflesh is de mokerslag op deze harde line-up. Deze trashende grindcore machine denderd over het podium alsof het niks is. De lyrics en stageperformance hilarisch maar absurd. Stil zitten doen ze niet want ze hebben een flink aantal albums en split cd’s uitgebracht.

www.facebook.com/birdfleshgrind

Download eventposter

Georganiseerd door