Guts & Glory 2016

vr 22-apr-2016
Geweest
vr 22-apr-2016

Guts & Glory 2016

Bandbattle to Jera On Air w/ special guest Siberian Meatgrinder

Evenals voorgaande jaren biedt het Jera On Air festival talentvolle bands ook dit jaar weer de kans om een plek te bemachtigen op de festivalposter.

vr 22-apr-2016

Stroming Dynamo
Locatie (intern) Basement

Bandbattle to Jera On Air

Evenals voorgaande jaren biedt het Jera On Air festival talentvolle bands ook dit jaar weer de kans om een plek te bemachtigen op de festivalposter. Vanaf vandaag is de inschrijving geopend voor bandwedstrijd ‘Guts en Glory’, waar als hoofdprijs een gig op het Jera On Air festival gewonnen kan worden. Op vrijdag 22 april zullen de finalisten van deze bandwedstrijd de strijd met elkaar aangaan in het Eindhovense poppodium Dynamo. Om het feest compleet te maken zal de band Siberian Meat Grinder, die later in het jaar ook op het festival te bewonderen is, de avond afsluiten.

Tijdens de GUTS AND GLORY / Jera on Air bandbattle, zullen Maagzuur, Athena’s Word, A Hero Build en Pelgrim strijden om de plek op Jera On Air!

Support

Siberian Meat Grinder

Gooi highspeed Thrashmetal, Punk, Stoner rock, Blackmetal en een mix van HipHop Crossover bij elkaar en je krijgt een keiharde mix genaamd Siberian Meat Grinder! Met als topping: teksten over het straatleven, skateboarden, graffiti en stripboeken ontstaat er een non-stop moshmachine! Een band bestaande uit veteranen van What We Feel, Razor Bois en Moscow Death Brigade, dat kan niet anders dan een hard feestje worden! In Duitsland is de band al flink aan de weg aan het timmeren, en het plaatwerk van SMG belooft veel goeds. Siberian Meat Grinder deelde het podium al met bands als Terror, Deez Nuts, Born From Pain en Agnostic Front. Kan je de eerste show van Municipal Waste nog herinneren in Dynamo? Dit zou een waardige opvolger kunnen gaan worden, je bent gewaarschuwd!

Maagzuur

Athena’s Word

A Hero Build

Pelgrim

Download eventposter

Georganiseerd door