Hardsell + Razorblade

do 24-jul-2014
Geweest
do 24-jul-2014

Hardsell + Razorblade

Co-Headliner

Wie er bij waren weten genoeg. Hardsell was een van de smaakmakers van de Eurocore scene in de jaren 90. Elk weekend kon je naast Right Direction, V.O.T en Tech9 ook naar een show van de Streetpunkers van Hardsell.

do 24-jul-2014

Stroming Dynamo Heavy
Locatie (intern) Basement

Programma

Wie er bij waren weten genoeg. Hardsell was een van de smaakmakers van de Eurocore scene in de jaren 90. Elk weekend kon je naast Right Direction, V.O.T en Tech9 ook naar een show van de Streetpunkers van Hardsell. Inmiddels is de band al jaren geleden gestopt, gelukkig maar dat Kriss toch af en toe de kriebels krijgt om een paar shows te doen. Dit jaar zijn ze weer te vinden op wat duitse festivals en raar maar waar, voor de eerste keer in Dynamo.

De band speelde en speelt nog steeds met de grootste Streetpunk bands op de planeet als Cockney Rejects en Cock Sparrer. In de band zitten leden van V.O.T en Discipline, kortom een Eindhovens feest der herkenning!

CO-HEADLINER: RAZORBLADE,

Ben je wel te porren voor een pot stevige Oi, dan zit je bij Razorblade prima. De band met lieden uit Den Bosch, Killburg en Rotjeknor beuken met hun stevige sound op elk podium. De band speelde inmiddels elke zaal, cafe en festival plat en het werd weer eens tijd dat Razorblade op het Dynamo podium staat, in plaats van ervoor. Razorblad, Hard wie Stein!

De support/ co-headliner wordt asap bekend gemaakt! Check ook de facebook van HARDT, onze Dynamo punk/core en Hardcore specialisten!

Download eventposter

Georganiseerd door