He Is Legend

do 30-okt-2014
Geweest
do 30-okt-2014

He Is Legend

support: Zoax + Otis

Het is al weer een behoorlijke tijd geleden dat we echt iets gehoord hadden van de heren van He is Legend. Nu zijn ze helemaal terug, met een nieuw album en een flinke show op het podium van Dynamo.

do 30-okt-2014

Stroming Dynamo Heavy
Locatie (intern) Basement

Headliner

He Is LEgend

Het was behoorlijk stil bij deze mannen uit North Carolina. Sinds hun hiatus van onbekende duur, heeft zanger Skylar Croom zijn tijd gevuld als vocalist voor Maylene and The Sons of Disaster. Hij is nu weer terug bij het oude vertrouwde nest.

Het beloofde album, wat in 2012 het licht had moeten zien, werd uitgesteld mede door het verlaten van de drummer van de band. Begin 2014 vonden ze het eindelijk nodig om onze oren toch even te prikkelen met een nieuwe track (Something Witchy) die uiteindelijk in augustus op de nieuwe plaat Heavy Fruit zou moeten komen.

We zijn augustus ondertussen net voorbij en de nieuwe plaat rockt als een dolle, met tracks als Spout Mouth en Smoker Scoff breien ze door waar ze met It Hates You gestopt waren.

www.facebook.com/pages/He-Is-Legend/6758123956

Support

Zoax

www.facebook.com/zoaxbandofficial

Otis

De avond wordt hardhandig geopend door de ‘noiserock’ van Otis.
Deze snoeiharde band bestaan al sinds 2005 en hebben al menig potje weten te breken. Speelde flink wat optredens door heel Europa en afgelopen maart brachten ze het album ‘Otis Christ Superstar’ uit. Zorg dat je deze band niet mist!
www.otis-band.com/

Download eventposter

Georganiseerd door