Hell on Earth tour

wo 05-apr-2023
Geweest
wo 05-apr-2023

Hell on Earth tour

w/ Unearth + Misery Index + Year Of The Knife + Leach + Turbid North

Op woensdag 5 april komt de Hell On Earth tour weer naar Dynamo met deze keer UnearthMisery Index,  Year Of The Knife, Leach en Turbid North!

wo 05-apr-2023

Stroming Dynamo Heavy
Locatie (intern) Mainstage
Doors19:00 Show19:30 Curfew23:00

Headliner

Unearth

De Amerikaanse metalcoreband Unearth is een van de vele bands die begin ’00 opkwam uit de scene van Massachusetts die ook bands als Killswitch Engage, Shadows Fall, All That Remains en The Red Chord rijk was. Allen bands die bekend stonden om het combineren van melodische death metalriffs, dikke breakdowns en een hardcore attitude. Tegenwoordig is de band een niet-te-stoppen tourmachine, bovendien bracht de groep met het meest recente album ‘Extinction(s)’ een van hun meest heavy albums uit tot nu toe, dankzij de samenwerking met The Acacia Strain-gitarist Daniel Laskiewicz. Dus verwacht voor deze show materiaal van het meest recente album, maar natuurlijk ook classics als My Will Be Done, Sanctity Of Brothers en The Glorious Nightmare.
Facebook.com/unearthofficial

Misery Index

Misery Index is een instituut in de death metal scene. De band uit Baltimore, Maryland, USA weet en snapt hoe het werkt. Een ongelofelijk strak lompe show pompen en de fans kapot spelen, en dat doen ze al jaren. De band wordt op handen gedragen en terecht. De brute technische death metal staat als een huis en live vermorzelde de band alles en iedereen. Misery Index stonden in 2019 nog al headliner op het inmiddels legendarische Grindhoven Festival.
Facebook.com/MiseryIndex

Support

Year Of The Knife

Year of the Knife vindt hun basis in het idee van gekozen familie. De hardcore band kwam in 2015 samen door hun gedeelde liefde voor death metal geïnspireerde hardcore en de straight edge levensstijl. In 2020 kwam het laatste wapenfijt “Internal Incarceration” uit.
Facebook.com/yearoftheknife

Leach

Deze band uit Zweden bracht in 2021 hun derde rodeo genaamd “Lovely Light of Life” uit en maakt daarmee opnieuw een statement met thrash, melodische death metal and hardcore.
Facebook.com/leachswe

Turbid North

Turbid North keerde in 2022 terug na een korte hiatus, om te werken aan hun derde album “The Decline” dat in januri 2023 uitkwam. Het album werd geschreven in een van de donkerdere periodes van de band, waarbij depressie en mentale gezondheid op de voorgrond traden.
Facebook.com/turbidnorth

Download eventposter

Georganiseerd door