Hit the City x Doodswens

za 22-okt-2022
Geweest
za 22-okt-2022

Hit the City x Doodswens

w/ Asgrauw + Zwart + Doodswens

Een avond gecureerd door Doodswens

za 22-okt-2022

Stroming Dynamo Heavy
Locatie (intern) Mainstage

Programma

Op 21, 22 en 23 oktober vindt Hit The City weer plaats in Eindhoven! De dames van Blackmetal band Doodswens zijn gevraagd om op 22 oktober een avond samen te stellen met bands die gehoord moeten worden. Een avond heavy gitaren in Dynamo dus! Houd onze pagina’s in de gaten voor meer nieuws hierover.

Asgrauw

Asgrauw is een Nederlandse black metal band die geïnspireerd is door de Scandinavische bands uit de jaren 90 zoals Ulver, Emperor en Darkthrone. De band creëert een donkere en sombere atmosfeer met doordringende gitaren en donkere synths, die versterkt worden door punky riffs en heftige drums.
Facebook.com/Asgrauw

Zwart

Met elementen van black, doom en atmosferische metal, creëert Zwart een sombere plaatje van de wereld om zich heen. De muziek komt uit de ziel van de makers, door de combinatie van ervaringen en emoties.
Facebook.com/zwartmetaal

Zwart

Donker, extreem en aanvallend: drie woorden om Doodswens te beschrijven. De band uit Eindhoven promoot het idee dat black metal niet alleen een muziek genre, maar ook een gevoel, geluid en houding is. Hun optredens nemen je mee naar een plek waar licht niet binnenkomt en de muziek grim is.
Facebook.com/DoodswensOfficial

Download eventposter

Georganiseerd door