Hit The City x Doodswens

zo 17-okt-2021
Geweest
zo 17-okt-2021

Hit The City x Doodswens

w/ Witchfukker + De Gevreesde Ziekte + Dustructo

Op zondag 17 oktober komen WitchfukkerDe Gevreesde Ziekte en Destructo door naar Dynamo tijdens Hit The City! Deze avond is gecureerd door Blackmetal band Doodswens.

zo 17-okt-2021

Stroming Dynamo Heavy
Locatie (intern) Basement
Doors20:00 Show20:30 Curfew23:00

De dames van Doodswens zijn gevraagd om een avond samen te stellen met bands die gehoord moeten worden. Een avond heavy gitaren in Dynamo dus!

Dit meerdaagse festival is terug van weggeweest en is een samenwerking tussen de Effenaar, Stroomhuis, Fifth Café Wilhelmina, Dynamo, Altstadt, De Rozenknop en Plan B. Op 15, 16 en 17 oktober kun je genieten van live acts bij al deze geweldige locaties.

Programma

Destructo

Zelf omschrijven ze het als INFERNAL & RELENTLESS MOTÖRCHARGED MAYHEM, jazekers, met hoofdletters! Destructo gaat hard en mag worden gezien als een van de inmiddels op stoom zijnde NL Blackmetal scene meest interesante bands. Niks geen moelijk doenderij maar gas d’r op! Fans van Bathory, Blasphemy en natuurlijk Motorhead weten genoeg!
www.facebook.com/DestructoBlackthrash

Witch Fukker

Deze 2 limburgers weten met drums/gitaar en bas Black en Speed Metal te combineren. Met 3 demo’s en een video timmert de band al aardig aan de weg.
witchfukkerofficial.bandcamp.com

De Gevreesde ziekte

Met een EP genaamd Ω, louter goeie recensies is Eindhoven weer een goeie Blackmetal band rijker! Volop smaakvolle afwisselingen, duisternis en Tempowisselingen maken de EP tot een must voor elke Blackmetal Fan (denk bijvoorbeeld aan Verwoed). Check hun EP, maar kom ze vooral live zien!
degevreesdeziekte.bandcamp.com

Hit The City

Hit The City is een samenwerking tussen de Effenaar, Stroomhuis, Fifth Café Wilhelmina, Dynamo, Altstadt, De Rozenknop en Plan B. Op 15, 16 en 17 oktober kun je genieten van live acts bij al deze geweldige locaties. More to be announced soon!
facebook.com/hitthecity

Download eventposter

Georganiseerd door