Holding Absence

vr 03-nov-2023
Uitverkocht
vr 03-nov-2023

Holding Absence

support: Thornhill + Floya

Op vrijdag 3 november komt Holding Absence naar Dynamo! Als support komen het Australische Thornhill en het Duitse FLOYA mee. Dit wordt een show om niet te vergeten!

vr 03-nov-2023

Stroming Dynamo Heavy
Locatie (intern) Mainstage
Doors19:00 Show19:30 Curfew23:00

Headliner

Holding Absence

De rock band uit Wales stond eerder op ons podium als support van Underoath in 2019 en tourde daarnaast ook met bands als As It Is, Sleeping With Sirens, Electric Callboy, Silverstein en The Amity Affliction. De band schoot uit de startblokken met hun eerste album “Holding Absence” dat uitkwam in 2019 via Sharptone Records. Deze werd door zowel fans als critici met veel lof ontvangen. Na de komst van het album volgde een periode met non-stop tours voor de band, maar toch werd ergens een gaatje gevonden om een nieuw album op te nemen. 2021 bracht namelijk de komst van “The Greatest Mistake of My Life” wat door Loudwire en Kerrang benoemd werd tot een van de beste albums van dat jaar. Ondertussen is het derde album ookal onderweg; The Noble Art of Self Destruction” komt namelijk op 25 august uit. Je kunt dus een mooie mix van zowel nieuw als ouder materiaal verwachten tijdens de show. Dat wil je toch niet missen?https://www.holdingabsence.com/

Support

Thornhill

De Australische band Thornhill komt met het in 2022 uitgebrachte album ‘Heroine’ onder de arm richting Eindhoven. De in 2015 opgerichte band bestaat maakt alternative metal of progressieve metalcore dat je vaker doet denken aan Deftones.

Nog niet bekend met de band, luister dan zeker het nummer ‘Arkangel’. Voor fans van Northlane, Silent Planet, Polaris en Void of Vision.

Floya

Duitse duo FLOYA zit gevangen tussen de stompende beats en luchtige synths uit de EDM wereld en het gevoel van moderne rock bands. Een gedeelde liefde voor muzikale helden als Peter Gabriel, U2 en Sting en de visie om pop rock geluiden met de aesthetics van EDM en wereld muziek te combineren bracht duo bestaande uit Marv Wilder en Phil Bayeer samen. De unieke combinatie van muziek trok dan ook de aandacht van zowel Kerrang! Radio als Belgisch radio station Radio Contact!

RECAP

Holding Absence

Download eventposter

Georganiseerd door