Home Grown Sessions #5

di 06-feb-2024
Geweest
di 06-feb-2024

Home Grown Sessions #5

w/ Jayrk + Jercolar + Roney + Dj.Annie + Predaa + Goeba + Sanip + Hooge

di 06-feb-2024

Stroming Ulab
Locatie (intern) Basement
Doors20:00 Show20:00 Curfew23:00

Home Grown Sessions

Je wilt je vaardigheden verbeteren en op het podium staan, maar waar gebeurt dat? Er lijkt een groot verschil te zijn tussen een beginnende performer en het punt waarop je een betaalde artiest wordt. Verdwaal je in dat zwarte gat of meld je je aan om op te treden bij Home Grown Sessions?

Wij bieden een levendig podium in een kleine ruimte met professionele geluids- en lichtapparatuur. We willen je helpen je zichtbaarheid en naamsbekendheid te vergroten. De toegang tot het maandelijkse evenement is gratis.

Wij laten talent groeien, en dat ben JIJ!!

programma

Jayrk
Jayrk (Eindhoven) is op jonge leeftijd al erg ver voor zijn tijd. Hij weet de verhalen van zichzelf en zijn leeftijdsgenoten in een volwassen jasje te stoppen en dat te verwerken op new school beats. Daar waar zijn vrienden het liefst nog op het schoolplein hangen gaat Jay het liefst naar huis om te werken aan zijn passie, muziek maken! Met onderwerpen als liefde, de straat en zijn moeilijke verleden weet hij de aandacht van zijn leeftijdsgenoten aan te trekken. Jay zelf is een lieve nieuwsgierige leerling, open voor nieuwe ervaringen en zit vol met humor.

Jercolar
Jercolar (Eindhoven) is als enthousiaste artiest altijd aanwezig. Als je hem op stage niet hoort zal je hem ergens vanuit de backstage wel horen lachen. De beats waarvan hij een groot gedeelte zelf produceert vult hij met reflecterende teksten over zichzelf en de dingen die hij meemaakt. De ‘noisemaker’ doet zijn naam eer aan met experimentele hiphop invloeden en grove drums. Daarnaast vind hij het ook altijd leuk om even een praatje te maken met het publiek.

Roney
Roney (Eindhoven) is de mysterieuze rapper die zichzelf pas echt laat zien als hij op stage staat.
Met de vloeiende flows die hij spuwt op stage krijgt hij iedereen aan het luisteren naar zijn diepe teksten.
Zijn verhalen die hij in mooie melodieën en zanglijnen weet te vertellen gaan voornamelijk over zijn leven op de streets met zijn beste vrienden. Wil je de mysterieuze Roney echt leren kennen zal je zijn optredens moeten komen bezichtigen.

Dj.Annie
Dj.annie (Nijmegen/Eindhoven) heeft de skater community ON LOCK! Hij heeft niet alleen tricks op zijn skateboard maar ook op de baby keem type beats heeft hij aardig wat trucjes in petto. Hij kan zich makkelijk voortbewegen op het podium en weet met zijn energie iedereen in het publiek te laten springen en bouncen. Met zijn catchy hooks zul je na de eerste keer horen meteen de tweede keer mee kunnen zingen. Dus als je zing hebt om te springen gemixt met wat karaoke, catch DJ.annie dan bij zijn optredens.

Predaa
Predaa (Eindhoven) en de streetlife zijn een samensmelting als vis en water. Hij heeft in zijn leven al veel meegemaakt en weet dat op een energieke manier met de mensen te delen. Hij is als slimme jongen erg bewust dat al zijn keuzes invloed hebben op zijn doelen. Deze kennis deelt hij op trap beats die de zaal laten trillen. 

Goeba
Goeba (eindhoven) is naast dat hij een geweldige danser is ook nog eens ontzettend goed met woorden en zinnen.
Hij weet de dames in het publiek altijd te laten dansen en meebewegen op zijn dance hall, afro pop smooth melodieën.
Als Goeba on stage is krijg je meteen het gevoel alsof je om 3 uur ’s nachts in de VIP van een grote club staat.
Hij is niet bang om het publiek even warm te draaien met wat leuke uitdagende teksten.

Host: Hooge

DJ: Sanip
Sanip (Tilburg) kan als DJ al geweldige vibes de ruimte door slingeren, maar als performing artiest weet hij pas echt de juiste snaar te raken. Door zijn ervaring weet hij zijn nummers perfect te tentoonstellen in een jasje van love trap en R&B. Met zijn liefdevolle teksten kan het zomaar zijn dat zelfs je vriendin met hem mee naar huis wilt gaan. Zijn dansbare nummers zorgen dat je niet stil kan staan dus mocht je nog niet naar de gym zijn geweest kun je altijd wat calorieën verbranden terwijl je luistert naar Sanip!

INFO

We offer a vibin’ podium in a small room with professional sound and lighting equipment. We want to help you increase your visibility and name recognition. Entrance to the monthly event is free.

We are growing talent and that’s YOU!!
Contact for further info: info@downtownpromotions.com

Powered by: EMOVES – Stichting The Works – Dynamo

Download eventposter

Georganiseerd door