Home Grown Sessions #6

di 05-mrt-2024
Geweest
di 05-mrt-2024

Home Grown Sessions #6

[hiphop | R&B | rap]

w/ Terry3Verson + Snellemotion + Ponks + Jerra and more

di 05-mrt-2024

Stroming Ulab
Locatie (intern) Basement
Doors20:00 Show20:30 Curfew23:00

Home Grown sessions

Come support the new wave!! Je wilt je vaardigheden verbeteren en op het podium staan, maar waar gebeurt dat? Er lijkt een groot verschil te zijn tussen een beginnende performer en het punt waarop je een betaalde artiest wordt. Verdwaal je in dat zwarte gat of meld je je aan om op te treden bij Home Grown Sessions?

Wij bieden een levendig podium in een kleine ruimte met professionele geluids- en lichtapparatuur. We willen je helpen je zichtbaarheid en naamsbekendheid te vergroten. De toegang tot het maandelijkse evenement is gratis.

Wij laten talent groeien, en dat ben JIJ!!

Programma

Ambi4nce (Tilburg) is met zijn Amerikaanse invloeden goed te onderscheiden. Hij beheerst de stage volledig en neemt je mee in zijn diepe muziek. Als je deze artiest hoort zal het voelen alsof je in euphoria bent beland.

Chano.D (Rotterdam) is als artiest erg uniek. Zijn chille rap beats en diepe teksten nemen je mee in zijn wereld. Met zijn vloeiende flows raak je de aandacht voor hem niet kwijt. Zorg dat je erbij bent om Chano.D persoonlijk mee te kunnen maken.

Exo (Helmond) heeft zijn muziek on lock. Hij weet zijn Congolese roots goed te verwerken op beats en weet daarnaast ook nog eens gecontroleerd te vertellen over zijn leven op de streets. Mis het niet!

Ponks (Tilburg) weet de temperatuur altijd te verhogen als hij op zijn melodieuze trap beats de mic vastpak. Met zijn energieke live acts is het onmogelijk om stil te staan. Zijn love story’s en verleidelijke stem geven je een week lange serotonine boost. Mis het dus niet!

Snellemotion (Eindhoven) de combinatie die hij maakt tussen de streetlife en de love life is als yinyang. Naast dat hij over de struggles die hij meemaakt kan praten, kan hij ook vertellen over zijn liefdesleven.

Terry3verson (Eindhoven) te kennen van zijn 101 Barz sessie die hij deed met Pietjubell is deze artiest zeer goed in het delen van zijn leven op een beat. Overal waar hij komt is het freezin’. Zijn homies en gevulde portemonnee staan voorop bij hem en weet waar hij optreed altijd de crowd te laten bewegen.

Hooge (Eindhoven) naast dat hij artiest is zal hij het podium en de crowd ook onveilig maken als Host van Home Grown Sessions. Zijn grappige opmerkingen en interactieve houding zorgt ervoor dat je geen aandacht en energie verliest tijdens de show. Hij heeft het snel koud dus zorgt er constant voor dat iedereen lekker dicht bij elkaar en dichtbij het podium staat

DJ: iCEJUSTFLEXIN’

Info

We offer a vibin’ podium in a small room with professional sound and lighting equipment. We want to help you increase your visibility and name recognition. Entrance to the monthly event is free.

We are growing talent and that’s YOU!!
Contact for further info: info@downtownpromotions.com

Powered by: EMOVES – Stichting The Works – Dynamo

Download eventposter

Georganiseerd door