Home Grown Sessions #7

di 02-apr-2024
Geweest
di 02-apr-2024

Home Grown Sessions #7

[hiphop | R&B | rap]

di 02-apr-2024

Stroming Dynamo
Locatie (intern) Dynamo

Programma

Home Grown Sessions

Op dinsdag 2 april kun je weer aanwezig zijn bij een nieuwe editie Home Grown Sessions!

Come support the new wave!! Je wilt je vaardigheden verbeteren en op het podium staan, maar waar gebeurt dat? Er lijkt een groot verschil te zijn tussen een beginnende performer en het punt waarop je een betaalde artiest wordt. Verdwaal je in dat zwarte gat of meld je je aan om op te treden bij Home Grown Sessions?

Wij bieden een levendig podium in een kleine ruimte met professionele geluids- en lichtapparatuur. We willen je helpen je zichtbaarheid en naamsbekendheid te vergroten. De toegang tot het maandelijkse evenement is gratis.

Wij laten talent groeien, en dat ben JIJ!!

Jayrk

Jayrk (Eindhoven) is op jonge leeftijd al erg ver voor zijn tijd. Hij weet de verhalen van zichzelf en zijn leeftijdsgenoten in een volwassen jasje te stoppen en dat te verwerken op new school beats. Daar waar zijn vrienden het liefst nog op het schoolplein hangen gaat Jay het liefst naar huis om te werken aan zijn passie, muziek maken! Met onderwerpen als liefde, de straat en zijn moeilijke verleden weet hij de aandacht van zijn leeftijdsgenoten aan te trekken. Jay zelf is een lieve nieuwsgierige leerling, open voor nieuwe ervaringen en zit vol met humor.

Goeba

Goeba (Eindhoven) is naast dat hij een geweldige danser is ook nog eens ontzettend goed met woorden en zinnen. Hij weet de dames in het publiek altijd te laten dansen en meebewegen op zijn dance hall, afro pop smooth melodieën. Als Goeba on stage is krijg je meteen het gevoel alsof je om 3 uur ’s nachts in de VIP van een grote club staat. Hij is niet bang om het publiek even warm te draaien met wat leuke uitdagende teksten.

Graci

Graciano Dos Santos Sebastiao, beter bekend als GRACI, is een muzikale ontdekkingsreiziger met een buitengewone achtergrond. Geboren in Angola, bracht hij een deel van zijn jeugd door in een opvangcentrum in België voordat hij zich vestigde in Limburg, met name in Pelt. Zijn roots weerspiegelen een rijke mix van culturen. Hij spreekt en zingt vloeiend in het Portugees, Nederlands en Engels, wat zijn veelzijdigheid als artiest benadrukt.

MANIC

Manic (Lucas Bogaart, 2002) is een veelzijdige rapartiest uit Bergen op Zoom. Door middel van zijn muziek vormt hij zijn eigen werelden, waardoor de realiteit lijkt op een avontuurlijke stripboek of film. Met deze vorm van fictie en nummers vol geïntegreerde concepten, energie, en emotie, brengt Manic de Engelstalige vorm van alternatieve rap naar Nederland.

JESCOW

Jescow is een artiest, producer en audio ingenieur, geboren in Nederland. Op een jonge leeftijd begon Jescow met het produceren en draaien van records. Wat begon met het volgen van zijn passie, leidde uiteindelijk tot een succesvolle carrière in de muziek industrie. Het produceren van beats, schrijven van teksten en mixen van muziek is geheel gedaan door hijzelf. Hij is erg creatief en multifunctioneel in het muziekveld. De muziekstijl van Jescow is gevuld met een gevarieerde stijl van R&B, Rap, Caribbean en Latijnse invloeden.

JOLTPO

Joltpo (Helmond) is een 15 jarige rapper met veel verschillende flows, hij rapt vooral in het Engels maar soms ook in het Nederlands. Op de stage weet hij het publiek wel te vermaken. Zorg dat je erbij bent om hem met eigen ogen te zien!

SURFBOI C

Surfboi c is een artiest die graag muziek maakt die goed is voor de ziel. Hij combineert smooth flows en verhalen met jazzy geluidslandschappen. Terwijl hij al een muziekrepertoire heeft onder een andere naam, is de Surfboi c era een nieuwe start voor hem, waarbij hij mensen zowel fysiek als mentaal wil laten bewegen.

We offer a vibin’ podium in a small room with professional sound and lighting equipment. We want to help you increase your visibility and name recognition. Entrance to the monthly event is free.

We are growing talent and that’s YOU!!
Contact for further info: info@downtownpromotions.com

Powered by: EMOVES – Stichting The Works – Dynamo

Download eventposter

Georganiseerd door