Home grown sessions #8

di 14-mei-2024
Geweest
di 14-mei-2024

Home grown sessions #8

w/ Graci + Goeba + Djannie + Humanrap and more

Op dinsdag 14 mei kun je weer aanwezig zijn bij een nieuwe editie Home Grown Sessions!

di 14-mei-2024

Stroming Ulab
Locatie (intern) Basement
Doors19:30 Show20:00 Curfew22:30

Home Grown Sessions

Come support the new wave!! Je wilt je vaardigheden verbeteren en op het podium staan, maar waar gebeurt dat? Er lijkt een groot verschil te zijn tussen een beginnende performer en het punt waarop je een betaalde artiest wordt. Verdwaal je in dat zwarte gat of meld je je aan om op te treden bij Home Grown Sessions?

Wij bieden een levendig podium in een kleine ruimte met professionele geluids- en lichtapparatuur. We willen je helpen je zichtbaarheid en naamsbekendheid te vergroten. De toegang tot het maandelijkse evenement is gratis.

Wij laten talent groeien, en dat ben JIJ!!

PROGRAMMA

Graci

Graciano Dos Santos Sebastiao, beter bekend als GRACI, is een muzikale ontdekkingsreiziger met een buitengewone achtergrond. Geboren in Angola, bracht hij een deel van zijn jeugd door in een opvangcentrum in België voordat hij zich vestigde in Limburg, met name in Pelt. Zijn roots weerspiegelen een rijke mix van culturen. Hij spreekt en zingt vloeiend in het Portugees, Nederlands en Engels, wat zijn veelzijdigheid als artiest benadrukt.

Goeba

Goeba (Eindhoven) is naast dat hij een geweldige danser is ook nog eens ontzettend goed met woorden en zinnen. Hij weet de dames in het publiek altijd te laten dansen en meebewegen op zijn dance hall, afro pop smooth melodieën. Als Goeba on stage s krijg je meteen het gevoel alsof je om 3 uur ’s nachts in de VIP van een grote club staat. Hij is niet bang om het publiek even warm te draaien met wat leuke uitdagende teksten.

Djannie

Dj.annie (Nijmegen/Eindhoven) heeft de skater community ON LOCK! Hij heeft niet alleen tricks op zijn skateboard maar ook op de baby keem type beats heeft hij aardig wat trucjes in petto. Hij kan zich makkelijk voortbewegen op het podium en weet met zijn energie iedereen in het publiek te laten springen en bouncen. Met zijn catchy hooks zul je na de eerste keer horen meteen de tweede keer mee kunnen zingen. Dus als je zing hebt om te springen gemixt met wat karaoke, catch DJ.annie dan bij zijn optredens.

Humanrap

Een unieke combi van rap, hyperpop, trap, hiphop en trapmetal. Gooi deze subgenre’s samen, voeg een mespuntje sterk humor toe en je komt in de eigenwijze wereld van Humanrap. Live brengt hij een flinke lading party tunes. Je zou humanrap kunnen kennen van open barz en van je locale partyt. Humanrap is onderdeel van de Southsideklik. “HUMAN!!”

Hooge

Songwriter, host en artiest Hooge (Eindhoven) heeft een unieke sound waar hiphop, melodische rap, ambitieuze pop en zelfs R&B samen gevoegd worden op een perfecte manier. Hij heeft al veel nationale aandacht gekregen in zijn geboorteland Nederland. Met zijn solo debut EP “BE THE FLOW” naast verschillende singles zoals Geloof, Bless, NPC’s en Zeg Me Niet, heeft hij verschillende placements op 101barz gehad voor het beste couplet. Alles wat hij creëert is op basis van emoties, wat het herkenbaar maakt voor zijn luisteraars. Volg Hooge in zijn muzikale reis. Veel nieuwe dingen zijn klaar om uitgebracht te worden, dus blijf op de hoogte!

Dougha

Dougha is een Nederlandse rapper en lid van het hiphop collectief Southsideklik. Hij is geboren en getogen in Eindhoven en brengt daarom altijd zijn grijze Eindhoven muts mee naar zijn shows, om zijn roots te representeren. Dougha staat bekend om zijn energieke performances op boze harde hiphop beats. Hij brengt een unieke mix van Nederlandse en Engelse teksten en zijn rauwe en agressieve stijl is kenmerkend voor zijn muziek.

ICEJUSTFLEXING

ICEJUSTFLEXIN’ is een multi-talent die bekend is als Artiest, DJ, MC en Host. Zijn jaren ervaring en vele feestjes waar hij heeft gestaan zorgen ervoor dat hij erg dynamisch is zodra hij zijn voeten op stage zet. Welke positie hij ook aanneemt hij weet er hoe dan ook een feestje van te maken. Stilstaan als ICE in de buurt is is daarom onmogelijk!

CHANO.D

Chano.D, afkomstig uit St. Maarten, is meer dan alleen een rapper; hij belichaamt de essentie van HipHop. Zijn muziek verweeft op een ingewikkelde manier rauwe emoties en meeslepende verhalen, wat luisteraars een intieme blik op zijn reis biedt. Geïnspireerd door J. Cole, Westside Boogie, Mick Jenkins en Kendrick Lamar, het kunstenaarschap van Chano.D overstijgt vermaak. Zijn debut EP “More Trials”, uitgebracht op 26 januari 2024, zorgde voor golven in de muziek wereld. Door zijn optredens, vestigt hij zich als een aangrijpende stem in de rapgemeenschap, waardoor hij een uitwisbare indruk achterlaat op luisteraars. Chano.D’s muziek nodigt je uit naar een wereld waar hip-hop de samenleving reflecteert en motiveert, waarmee zijn nalatenschap als fakkeldrager voor de volgende generatie hiphopliefhebbers wordt bevestigd.

Primsmoke

“Twee broers die samen “Animusic” maken. Ons doel is om te laten zien dat je jezelf moet zijn, ook al ben je bang dat je dan “minder lauw” wordt geacht. Wij doen dat door anime en gaming te representen met onze kleding, onze huid en onze muziek.” “Anime is life.” ~ Primsmoke

SPACESTATION

Spacestation is een symfonie van diverse talenten die samenkomen om een unieke stijl en geluid te creëren. Een opvallend kenmerk van Spacestation is hun vermogen om elementen uit verschillende muzikale genres en subgenres samen te voegen tot een authentiek nieuw geluid. Door te experimenteren met verschillende genres ontstaat er een sonische ervaring die de grenzen van traditionele muziek verkent. Terwijl Spacestation blijft streven naar nieuwe artistieke hoogten, blijven zij een inspirerende kracht in de wereld van de muziek en een bron van verwondering voor hen die hun ‘space’ betreden. Hun reis naar de sterren en de maan is nog lang niet voorbij.

Info

We offer a vibin’ podium in a small room with professional sound and lighting equipment. We want to help you increase your visibility and name recognition. Entrance to the monthly event is free.

We are growing talent and that’s YOU!!
Contact for further info: info@downtownpromotions.com

Powered by: EMOVES – Stichting The Works – Dynamo

Download eventposter

Georganiseerd door