Home grown sessions #9

di 04-jun-2024
Geweest
di 04-jun-2024

Home grown sessions #9

w/ Hooge + Slime8all + Jerness and more
Op dinsdag 4 juni kun je weer aanwezig zijn bij een nieuwe editie Home Grown Sessions!

di 04-jun-2024

Stroming Ulab
Locatie (intern) Basement
Doors19:03 Show20:00 Curfew22:30

Home gRown Sessions

Home Grown Sessions

Come support the new wave!! Je wilt je vaardigheden verbeteren en op het podium staan, maar waar gebeurt dat? Er lijkt een groot verschil te zijn tussen een beginnende performer en het punt waarop je een betaalde artiest wordt. Verdwaal je in dat zwarte gat of meld je je aan om op te treden bij Home Grown Sessions?

Wij bieden een levendig podium in een kleine ruimte met professionele geluids- en lichtapparatuur. We willen je helpen je zichtbaarheid en naamsbekendheid te vergroten. De toegang tot het maandelijkse evenement is gratis.

Wij laten talent groeien, en dat ben JIJ!!

programma

Hooge

Songwriter, host en artiest Hooge (Eindhoven) heeft een uniek geluid waarin hiphop, melodische rap ambitieuze pop en zelfs R&B samenkomt tot een perfecte manier van storytelling. Hij heeft al een hoop aandacht verkregen in zijn thuisland, Nederland. Hij heeft zijn solo debut EP ‘BE THE FLOW’ naast singles zoals Geloof, Bless, NPC’s en Zeg Me Niet. Hooge heeft verschillende plaatsingen op 101barz gehad voor beste rap verse. Alles wat hij maakt is gebaseerd op emoties en dat maakt het herkenbaar voor zijn luisteraars. Volg Hooge op zijn muzikale reis. Er komen een hoop nieuwe dingen aan dus stay tuned!

Slime8all

De 19 jarige slime8all is vanuit italië overgevlogen om ons een speciale show te verzorgen, met zijn hiphop/trap invloeden zet hij de zaal on fire en zorgt hij dat alle hoofdjes bewegen.

Jerness

Met roots in Congo RDC en opgegroeid in Nederland, vertegenwoordigt Jerness een grenzeloze muzikale reis. Als muzikale polyglot omarmt hij nieuwe uitdagingen met een sterke overtuiging in zijn creatieve kracht. Klaar om harten te raken waar hij ook gaat, staat hij open voor nieuwe uitdagingen en is vastbesloten om zijn unieke talent met de wereld te delen.

2toozenn

De 23 jarige Isaiah (toozenn) met Surinaams/Nigeriaanse afkomst is opgegroeid in Amsterdam Noord en op jonge leeftijd verhuisd naar Nigeria, hij is teruggekomen en werkt vanuit Beverwijk aan zijn muziekcarrière. Met zijn stem, flows & unieke stijl onderscheidt hij zich van de rest en hoopt hij luisteraars over de hele wereld naar zich toe te keren.

Circles

Circles onderdeel van Hiphop collectief “Southsideklik” maakt trapmuziek met een donker randje. Met zijn nieuwe project bespreekt hij zijn problematieke jeugd en laat hij zijn optimistische kant zien. Verwacht moshpits en tranenplukkers. Hoe dan ook hij laat het lukken.

Bananaplana

De mysterieuze bananaplana brengt een hoop verwachtingen met zich mee, iedereen wilt weten wat er achter die zak op zijn hoofd zit en waarom hij altijd een wortel met zich mee draagt. Is het voor het paard van Sinterklaas of is het zijn manier om de drill scene te veranderen? Wat we wel weten is dat hij heerlijke muziek brengt waar iedereen zich betrokken bij voelt.

YNS

YNS Juna is een opkomende Nederlandse artiest van Arubaans/Antilliaanse afkomst die bekend staat om zijn unieke mix van Melodic en Salsa drill. Hij begon zijn muzikale reis op jonge leeftijd en heeft sindsdien een groeiende fanbase opgebouwd met zijn oprechte en emotionele nummers.

ESSJE

Essje is een upcoming muzikant die al een aantal jaar bezig is met muziek. Zijn muzikale reis begon in de straten van Woensel-West, waar hij is opgegroeid in financiële moeilijkheden en een gebroken gezin. Die periode van zijn leven inspireerde hij zich om zijn stem te ontdekken en geruststelling te vinden in muziek, oftewel zijn therapie. Op Spotify deelt hij zijn verhalen, die vele emoties weergeven en rapt/zingt hij over onder andere liefde. Zijn muziek weerspiegelt dan ook zijn reis vol ups en downs, en hij hoopt daar zijn luisteraars mee te raken.

Icejustflexin’

ICEJUSTFLEXIN’ is een multi-talent die bekend is als Artiest, DJ, MC en Host. Zijn jaren ervaring en vele feestjes waar hij heeft gestaan zorgen ervoor dat hij erg dynamisch is zodra hij zijn voeten op stage zet. Welke positie hij ook aanneemt hij weet er hoe dan ook een feestje van te maken. 

Stilstaan als ICE in de buurt is is daarom onmogelijk!

Info

We offer a vibin’ podium in a small room with professional sound and lighting equipment. We want to help you increase your visibility and name recognition. Entrance to the monthly event is free.

We are growing talent and that’s YOU!!
Contact for further info: info@downtownpromotions.com

Powered by: EMOVES – Stichting The Works – Dynamo

Download eventposter

Georganiseerd door