Ignite

zo 29-jun-2014
Geweest
zo 29-jun-2014

Ignite

support: Colors Dead Bleed + Jamestown + Said and Done

Natuurlijk zenden de cats ’n dogs van Dynamo Hardt de wedstrijd van Oranje – Mexico uit! Vanaf half 6 is Dynamo open en kan je de wedstrijd volgen.

zo 29-jun-2014

Stroming Dynamo Heavy
Locatie (intern) Mainstage
Doors17:30 Show19:45 Curfew00:00

Headliner

Ignite

Natuurlijk zenden de cats ’n dogs van Dynamo Hardt de wedstrijd van Oranje – Mexico uit! Vanaf half 6 is Dynamo open en kan je de wedstrijd volgen. Bij verlenging, zullen er helaas 1 of 2 supports zonder spelen naar bed moeten.. (maar dat maken we dan wel weer een andere keer goed met jullie en de bands!

17:30u doors
18:00u wedstrijd Nederland – Mexico
19:45u-20:15u Said And Done
20:30u-21:00u Jamestown
21:15u-21:45u Colors Dead Bleed
22:05u Ignite

Eindelijk speelt Ignite weer in Rockcity Eindhoven. De laatste keer dat de band in Eindhoven speelde was tijdens Dynamo Streetwise. Er valt niet zo gek veel meer te vertellen over Ignite. Iedereen weet dat de beste melodieuze HC zanger in Ignite zit. Dat de band alleen maar klassiekers uitbrengt en dat de band live altijd 100% geeft.

Dat de band ruim de tijd neemt om een plaat op te nemen, dat is ze vergeven met platen als Our Darkest Days (2006), A Place Called Home (2000), Past Our Means (1996) en het ultieme Call On My Brothers (1995). Ignite is DE hardcore band om zeker gezien te hebben, of dan nu 1 keer is of 20 keer, het gaat nooit vervelen, zeker niet in een betrekkelijk kleine zaal als Dynamo!

www.igniteband.com

Support

Colors Dead Blead

Met Polle (ex Butcher) en Maurice (ex Tech9) in een band, dan weet je dat het feest gaat worden. Colors Dead Bleed, is de perfecte support voor Ignite. Melodic Hardcore en de lompe stem en energie van Polle. Wedden dat er een paar fijne reunies zullen plaats vinden in de pit of in het atrium! www.colorsdeadbleed.com

Jamestown

De mannen van Jamestown zullen tijdens deze show hun EP gaan releasen. De mannen zal het publiek voor een half uur gaan entertainen met Melodic Punrock. Als jij The Bouncing Souls, NoFX, New Found Glory tof vindt, zorg dan dat je vooraan staat!
www.facebook.com/jamestown.nl/info

Said and Done

Jawel, ze zijn er nog steeds, bands die Cro-Mags/Leeway en Maximum Penalty invloeden hebben in hun Core. Prima! Said and Done snapt hoe old school hardcore moet gas geven, prima opener voor Ignite!
www.saidandone.org

Download eventposter

Georganiseerd door