Infloyd: Amused To Death

vr 22-apr-2016
Geweest
vr 22-apr-2016

Infloyd: Amused To Death

Infloyd speelt Roger Water’s meesterwerk Amused To Death en Wish You Were Here in zijn geheel! Mis dit niet!

vr 22-apr-2016

Stroming Dynamo Heavy
Locatie (intern) Mainstage

Infloyd

Vorig jaar verraste Infloyd muziekminnend Nederland met een imposante live vertolking van Roger Waters’ meesterwerk Amused to Death (1992/2015). Infloyd had daarmee een heuse wereldprimeur, want nog nooit eerder is Amused to Death in zijn geheel live vertoond. Na een vlammende wereldpremière volgde eind 2014 een binnenlandse tournee die alleen maar positieve reacties kreeg van pers en publiek in zowel binnen- als buitenland. In het seizoen 2015-2016 gaat Infloyd op veler verzoek weer op tournee en speelt nog één keer Amused to Death in de Nederlandse zalen.

Naast Amused to Death wordt ook een ander meesterwerk van Pink Floyd, het album “Wish You Were Here” uit 1975, in zijn geheel live gespeeld. Deze 40-jarige klassieker is één van de meest succesvolle albums van de groep. Infloyd gaat daarmee terug naar de jaren ’70, de periode die de band zo goed ligt. Voeg daar de all-time Pink Floyd favorites aan toe en de liefhebber wordt getrakteerd op een bijna drie uur durende experience van muziek, film, licht en effecten. Een show die je niet mag missen!

De uitvoering van Infloyd is indrukwekkend; donker, duister, intrigerend en meeslepend zijn de thema’s. Vurig en vol passie is de band. De door Infloyd zelf geproduceerde sound scapes en het traditioneel perfecte licht en geluid maken een Infloyd-show tot een ware belevenis.

Download eventposter

Georganiseerd door