Into The Forest presents: Wolves Den

di 14-mrt-2017
Geweest
di 14-mrt-2017

Into The Forest presents: Wolves Den

support: Welicoruss + Vanaheim

di 14-mrt-2017

Stroming Dynamo Heavy
Locatie (intern) Basement
Doors19:30 Show19:50 Curfew23:00

Headliner

Wolves Den

Wolves Den, de driekoppige band uit München, weet perfect hoe ze melodie met snoeiharde black metal kunnen verenigen. Hoewel de band nog niet zo lang bestaat heeft deze band toch al genoeg ervaring in de gelederen, mede dankzij Equilibrium’s ex-zanger Helge Stang. Nog niet eerder was deze band op Nederlandse bodem te zien, dus grijp je kans en gooi die haren los!
www.facebook.com/wolvesdenband

support

Welicoruss

In de afgelopen jaren heeft Welicoruss snel naam gemaakt in Rusland, maar om Europa te kunnen veroveren verhuisde de band naar Praag. Inmiddels is de band een graag geziene gast op podia in Duitsland, Polen, Tsjechië, Oostenrijk en Zwitserland. De band heeft in 2015 eenmalig met Baldrs Draumar in Nederland op de planken gestaan. Nu de band explosief aan bekendheid wint en steeds populairder wordt kunnen we de kans niet laten schieten om ze een podium te bieden op deze ‘Into the Forest Presents!’
www.facebook.com/welicoruss

Vanaheim

Het voorprogramma van de avond wordt verzorgt door het Nederlandse Vanaheim. Met hun mix tussen epische pagan metal en typische, catchy folk metal zijn ze klaar om de podia te bestormen! Hun energieke, maar meeslepende sound zorgt er voor dat je niet anders kan dan bewegen, of dat nou headbangen, moshpitten of gewoon keihard feesten is!
www.facebook.com/VanaheimBand

Download eventposter

Georganiseerd door