Iron Reagan

zo 28-aug-2016
Geweest
zo 28-aug-2016

Iron Reagan

support: Tarantino (album release) + Fleddy Melculy + Slander

zo 28-aug-2016

Stroming Dynamo Heavy
Locatie (intern) Mainstage

Headliner

Iron Reagan

Fans van crossover kunnen vanavond los in de concertzaal van Dynamo! Vanavond kun je zonder barriers, recht in de smoel kijken van Iron Reagan. De band is inmiddels net zo groot of wellicht al groter dan Municipal Waste, Cannabis Corpse en Darkest Our, de bands waar de Iron Reagan mannen mee begonnen zijn. Verwacht een duchtige pot Thrashy Hardcore, mega strak, flink wat humor maar vooral een van de hedendaagse smaakmakers in het heavy wereldje. Onze tip, zorg dat je op tijd voor t podium staat, want deze wervelwind is voorbij voordat je het door hebt! Enne, neem gerust wat kniebeschermers mee, want dit gaat er weer zo een worden! Wij zorgen voor een volle EHBO trommel, jij zorgt voor de juiste ambiance! Iron Reagan in Dynamo, JUP!!!

www.facebook.com/ironreagan

support

Fleddy Melculy

Wie afgelopen koningsdags dag op Strijp S rond liep, heeft in de Klokrock Orange tent het belgische Fleddy Merculy kunnen bekijken. Deze geflipte Hardcore-Metal/crossover mafkezen braken het podium af! Fleddy is de buitenechtelijke zoon van Lars Ulrich en Lita Ford (eigenlijk Rars Ulrich en Rita Ford) en scoren momenteel met hun hit “T-Shirt van Metallica”. Kortom, één band die het snapt, humor in combi hun kneiterlompe geluid, reden genoeg voor een feestje!

www.facebook.com/fleddyMelculy

Tarantino (record Release show!!)

Wilde hardcore, dan kriede hardcore! Tarantino geeft gas altijd! Tarantino doet het oldschool met veel spuug en energie denk aan Minor Threat, Trash Talk, Negative Approach en Kill Your Idols. Tarantino is bij uitstek de stomp in oe maag, voordat je het weet is het voorbij, en snak je naar lucht! De mannen presenteren vanavond hun eerste full length, wedden dat jij na de show met een vers stukske vinyl richting huis vertrekt?

www.facebook.com/tarantinohc

Slander

Uit Venetie (Italie) komen de mannen van Slander. Knetterruige punk hardcore. In eigen land trekken ze de punkers met gemak van de bank, in Nederlands zullen ze zeker gaan overtuigen!

www.facebook.com/slanderhc

Download eventposter

Georganiseerd door