Jam de La FEM

za 22-nov-2014
Geweest
za 22-nov-2014

Jam de La FEM

w/ Amber Ambiance Vinyard + DJ Lucylove + CJ Perez

FEM staat voor Female Movement en ons doel is simpel: Meer vrouwen in HIPHOP en Urban Culture!

za 22-nov-2014

Stroming Ulab
Locatie (intern) Mainstage

Programma

FEM staat voor Female Movement en ons doel is simpel: Meer vrouwen in HIPHOP en Urban Culture!

Wij van FEM delen een grootse liefde voor Hiphop en Urban Culture, en zetten ons in om een platform te bieden voor alle vrouwen die hierop hebben zitten wachten. We weten dat Hiphop vooral gezien wordt als iets voor mannen, maar we weten ook dat er genoeg vrouwelijk talent rondloopt dat op het punt staat om los te breken. Daar willen we wat mee!

Onze kernwaarden zijn authenticiteit, passie, awareness en vooral fun. Wij zullen ons de komende tijd daarom ook bezig houden met het naar voren brengen van al het vrouwelijke talent wat er rondloopt, want wij females kunnen er wat van! Daarnaast zullen wij als een kanaal fungeren waarop we jullie op de hoogte houden van belangrijke ontwikkelingen op het gebied van Hiphop.

Om onze eerste voetafdruk neer te zetten organiseren we op zaterdag 22 november het evenement: Jam De La FEM. We nodigen hiervoor alle Hiphop ladies uit om deel te nemen aan deze jam met een Masterclass van Amber Ambiance Vineyard die dus zal overlopen in een Jam met als DJ “LucyLove” en host “CJ Perez”!

Dus HipHop Ladies… We expect to see you there!

Tickets voor de Masterclass en Jam zijn 15,00 euro en ook online verkrijgbaar.
Kom je alleen naar de Jam dan is je tickets 3,50 (alleen aan de deur verkrijgbaar).

Download eventposter

Georganiseerd door