jam de la fem

zo 14-jan-2018
Geweest
zo 14-jan-2018

jam de la fem

The Battle

Jam de la FEM is terug, en dit keer als battle (wedstrijd) speciaal voor meiden/dames. Een initiatief door meiden van HipHopLab040!

zo 14-jan-2018

Stroming Dynamo
Locatie (intern) Dynamo

programma

JAM DE LA FEM – THE BATTLE

Jam de la FEM is terug, en dit keer als battle (wedstrijd) speciaal voor meiden/dames. Een initiatief door meiden van HipHopLab040!
Tijdens dit evenement krijgen meiden uit de ‘HipHop’ en ‘Urban Culture’ danswereld de kans om op een zo laagdrempelige manier tegen elkaar te battlen… Maar vooral een gezellige dag te hebben met veel plezier! Bij de battle is een vrouwelijke jury, MC (host) & DJ aanwezig. Hoewel de battles en dag bestemd zijn voor dames, zijn heren van harte welkom om de dames aan te moedigen! Ook is er gratis parkeergelegenheid.
Naast de battles zijn er ook optredens van PoetryCircle040!

Categorieën

De deelnemer kan zich binnen deze 2 verschillende categorieën opgeven voor ’t/m 14 jaar’ of ‘alle leeftijden’. Vervolgens kunnen de deelnemers zich opgeven voor de B-Girl (Breakdance) battle of Stand Up battle. Bij Stand Up kunnen verschillende Urban dansstijlen uitgevoerd worden.

Jam de la FEM

FEM staat voor Female Movement en ons doel is simpel: ‘Meer vrouwen in HIPHOP en Urban Culture!’ Wij van FEM delen een grootse liefde voor Hiphop en Urban Culture en zetten ons in om een platform te bieden voor alle vrouwen. We weten dat HipHop vooral gezien wordt als iets voor mannen, maar we weten ook dat er genoeg vrouwelijk talent rondloopt dat op het punt staat om los te breken. En daar willen we wat mee! 

Onze kernwaarden zijn authenticiteit, passie, awareness en vooral fun. Wij zullen de komende tijd een plek aanbieden voor females waar ze hun talenten kunnen delen en ontwikkelen binnen de HipHop en Urban Culture. 

FEM is in 2014 opgezet in Dynamo door een groep meiden die actief is binnen deze cultuur. Het eerste concept dat georganiseerd is door FEM is Jam de la FEM. Het concept is een evenement voor en door vrouwen waarbij een jamsessie plaats vindt met dans en muziek binnen de HipHop en Urban Culture. Dit jaar zal het evenement een nieuwe draai krijgen en zal een battle plaatsvinden geheel gericht op females, jong en oud.

Download eventposter

Georganiseerd door