Jinjer

wo 27-nov-2019
Geweest
wo 27-nov-2019

Jinjer

support: The Agonist + Khroma + Space Of Variation

In minder dan 10 jaar heeft deze progressieve groove metal band uit Donetsk (Oekraïne) een volwaardige plek verovert in het metal landschap.

wo 27-nov-2019

Stroming Dynamo Heavy
Locatie (intern) Dynamo
Doors19:00 Show19:15

Jinjer

In minder dan 10 jaar heeft deze progressieve groove metal band uit Donetsk (Oekraïne) een volwaardige plek verovert in het metal landschap. JINJER is in 2009 opgericht en in 2010 trad de Femme Fatale Tatiana Shmailyuk toe als lead vocalist. In 2012 kwam de band met het, inmiddels als cult bestempelde, album Inhale, Don’t Breathe. Dit album werd opgevolgd door 2 albums (Cloud Factory 2014 & King Of Everything 2016). Hierna is de band begonnen aan zeer uitgebreide tours. Tussen het de tours door hebben ze nog ruimte en tijd gevonden om een EP op te nemen met 5 nieuwe nummers.

Met de nieuwe EP ‘Micro’ op zak staan ze in de startblokken om Eindhoven over te nemen. Met krachtige grunts en ziel-versplinterende cleane zang, blijft de band imponeren. De band is niet voor niets op tour gevraagd door Arch Enemy, Devildriver en Cradle Of Filth. Math-achtige passages, gave basloopjes, vette grooves, JINJER heeft het allemaal!

www.facebook.com/JinjerOfficial/

Georganiseerd door