Knuckle Puck

vr 27-mei-2022
Geweest
vr 27-mei-2022

Knuckle Puck

support: Hot Mulligan + Bony Macaroni

Zijn jullie klaar voor nóg een vette show aankondiging?! Zet je dan maar schrap, want op 27 mei komt Knuckle Puck samen met Hot Mulligan naar Dynamo! Het wordt een avond gevuld met catchy pop-punk nummers

vr 27-mei-2022

Stroming Dynamo Heavy
Locatie (intern) Mainstage
Doors19:00 Show19:30 Curfew23:00

Headliner

Knuckle Puck

In 2020 bracht pop-punk band Knuckle Puck alweer hun derde album “20/20” uit via Rise Records. Via dat label brachten ze eerder ook “Copacetic” (2015) en “Shapeshifter” (2017) uit. Het meest recente album is een flinke dosis feel-good muziek, die uitkwam in een tijd waar we dat goed konden gebruiken. In de afgelopen jaren tourde Knuckle Puck met onder andere Mayday Parade, The Maine en The Wonder Years. We kunnen niet wachten om te zien wat de mannen in petto hebben voor ons!
knucklepuckil.com

Support

Hot Mulligan

Hot Mulligan’s doel is om nummers te schrijven die mensen zo hard mogelijk mee kunnen zingen. De band schrijft over alles van relaties tot persoonlijke ontwikkeling en is niet bang om eerlijke verhalen te vertellen met hun muziek, maar het moet natuurlijk wel catchy zijn. De perfecte gelegenheid om compleet uit je dak te gaan dus!
hotmulliganband.com

Bony Macaroni

Nietsverhullend milennial-leed en oprechte levensvragen. Soms wat cynisch, soms wat zeikerig, maar altijd recht voor zijn raap. Bony Macaroni brengt het snel (en ook best hard) en hoort jou het liefst de volle 3 minuten meeblèren. Het afgelopen jaar is er hard gewerkt aan een debut-album vól met van die potentieel verslavende oorwormen. Dus, mocht je zin hebben in zo’n aanstekelijk avondje jank-punk, sla deze dan zeker niet over!

Recap

BONY MACARONI-1

Download eventposter

Georganiseerd door