KrawallBrüder

vr 11-dec-2015
Geweest
vr 11-dec-2015

KrawallBrüder

support: Hidden Guns + Patrons

Op 11 december komt KrawallBrüder met Hidden Guns + Patrons naar Dynamo.

vr 11-dec-2015

Stroming Dynamo Heavy
Locatie (intern) Dynamo

Headliner

KRawallBrüder

De naam KRAWALLBRÜDER zal in Nederland wellicht niet bij iedereen een belletje doen rinkelen. Hoe anders is dit in Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland waar deze band in haar 22-jarige bestaan inmiddels een waar instituut is geworden. Live staat de band als een huis en bij onze Oosterburen spelen ze met gemak grote zalen vol en weten ze hele festivalwijde in vervoering te brengen met hun unieke oi! sound. Dat de band sinds 1993 niet heeft stilgezeten bewijst ook hun inmiddels imposante discografie. Niet alleen bracht de band ondertussen zes albums uit maar ook zijn er tal van ep’s, dvd’s, splits, compilatie albums en limited edition boxsets verschenen. Dat na 22 jaar intensief musiceren en touren de rek nog altijd niet is verdwenen blijkt wel uit het feit dat hun laatste album VENGANZA de derde plaats in de Duitse album top 100 bereikte.

KRAWALLBRÜDER is uitermate geschikt voor fans van Troopers, Berliner Weisse en die Böhse Onkelz. En natuurlijk voor iedereen die zin heeft in een pot bier en toe is aan een goed feestje.

Support

Hidden Guns

HIDDEN GUNS is misschien wel de meest ervaren nieuwe band die we ooit op het podium van Dynamo hebben gehad. Deze heren en dame hebben hun strepen namelijk allemaal al lang en breed verdient in de Nederlandse punk en core scene. Wat ons precies te wachten staat weten we nog niet maar wanneer een band een frontman als Hein Tech-9 heeft dan weet je dat het wel snor zit. GAS OP DIE LOLLIE!

The Patrons

Wanneer je je oi! het liefst melodisch maar mokerhard hebt dan ben je bij dit trio uit Gouda aan het juist adres. Deze jonge gasten hebben inmiddels twee puike langspelers uitgebracht en speelde ondermeer shows in de bakermat van the Oi!, the UK. Meer woorden hoeven we aan deze band niet te wijden. THE PATRONS moet je gewoon live zien (en voelen). Dus trek die Docs aan en gaan met die banaan!

Download eventposter

Georganiseerd door